LEACURI DE LA BUNICA – 3 – Picioare umflate

                     Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste

                    Leacuri de la bunica Mița, zisă DOFTOROAIA

Vezi pe Facebook  Grupul MEDICINA VIE și Grupul PUBLI MEDICINA VIE

Pentru picioare umflate, dar nu varicoase, se scot din alimentație produsele lactate. Dacă nu te poți abține de la carne, mănânci doar de trei ori pe săptămână, doar rasol de vită fiert cu legume. Mănânci multe fructe și legume crude.

Dimineața, la prânz și seara pregătești, în blender, un amestec : un măr galben mijlociu, 1/2 lămâie decojită, o pară mijlocie,  o legăturică de pătrunjel verde și una de mărar, toate tăiate mărunt. Se pot folosi și pătrunjel și mărar uscat.

Se adaugă un sfert litru de apă, plată sau de fântână, și se pornește aparatul un minut.Se bea amestecul. După 1/2 oră se mănâncă o felie de pâine NEAGRĂ, de casă, cam de 100 grame, pe care se întinde ceapă verde sau de apă, tocată mărunt, în grosime de 1/2 centimetru.

După 1/2 oră se poate lua masa. Este interzis consumul excesiv de sare. Nu se folosește sarea iodată. Între mese se bea numai ceai de mătase de porumb sau de codițe de cireșe.

Cura de vindecare durează cam 15 zile. După vindecare se va încerca să nu se revină la produsele din lapte.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s