CANCERUL și fructele de pădure

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – Dr. în științe naturiste

Deși se știe, de multă vreme, că bolnavii de cancer au mai multe șanse de vindecare, prin aplicarea tratamentelor cu plante, medicii nu prea recomandă acest lucru. Asta deși aplicând tratamentul alopat, cel din MEDICINA VIE se poate administra în același timp, fără nici o consecință nefavorabilă. Exact cum ar spune un prieten al meu, preot : dacă, în unele cazuri, agheasma nu face bine, nici rău nu face.

Agheasma poate ajuta la multe, doar dacă și credința este mare.

Tratamentul anti-CANCER cu plante este recomandat, mai recent, de o mare autoritate în materie – Asociația Americană de Cercetare a Cancerului. Studiind rapoartele unor cecetători consacrați, Asociația a ajuns la concluzii știute de mult în Medicina Vie – fructele de pădure accelerează vindecarea cancerului. Mai mult, în peste 76% din  cazuri se produce o remisie totală a cancerului.

Fructele de pădure – bune să le mâncăm, bune să ne vindecăm cu ele.

Ca exemplu a fost dată zmeura, care vindecă, în combinație cu măceșul, cancerul BUCAL. Iar mixul proaspăt de zmeură, afine, măcese și cătină albă oprește evoluția cancerului de PROSTATĂ.

Pulberile din fructe de pădure uscate ( dar și ecologice ) sunt și mai eficiente – ele refac celula hepatică în cazuri disperate : hepatită B, ciroză și cancer. Administrarea remediilor amintite trebuie să se facă sub  atenta supraveghere a unui specialist. Sau măcar a unui fost pacient, care a urmat tratamentul respectiv și s-a vindecat. Această monitorizare este absolut necesară, pentru că pot apărea unele simptome ce vor îngrijora pacientul. Este vorba de așa-numita  CRIZĂ DE VINDECARE. Sau, cum se spune în popor, înainte să-ți fie bine trebuie să-ți fie puțin rău. Acest subiect, destul de vast, îl voi aborda în curând.

Optimismul, veselia, umorul și MEDICINA VIE  ne aduc o viață de calitate, fără boală.

Această recunoaștere, a Medicinei Vii, din partea prestigioasei Asociații, face ca oamenii suferinzi, de maladii cumplite, să vadă că există încă o speranță să se facă sănătoși. Această speranță se numește  MEDICINA VIE.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s