SUNTEM CEEA CE GÂNDIM

                                – un gând de Daniela Buruiana Aprodu –

Este clar, aproape pentru toată lumea, că direcţia în care merge lumea nu este nici pe departe cea mai bună, atât pentru noi, oamenii, cât  şi pentru toate vieţuitoarele care populează planeta Pământ.

Rezultatele acţiunilor iresponsabile ale unora dintre semenii noştri(iar aici nu mă refer neapărat la guvernele unor ţări, ci la fiecare individ în parte) oferă perspective  sumbre celor care ne vor urma. Adică, mai bine zis, nu le oferă nici un viitor.

IUNIE  2010 – catastrofă petrolieră în Golful Mexic. Așa vrem să arate tot PĂMÂNTUL  ?

Sunt mulţi oameni care  conştientizează faptul că omenirea a ajuns într-un punct mort, din care nu vom ieşi dacă nu vom provoca o schimbare la nivel personal.  Iar această schimbare, la nivelul fiecărui individ în parte, constă în schimbarea,  în primul rând, a modului de a gândi şi de a acţiona al fiecăruia. Adică, mai pe înţelesul tuturor, de a pune în practică o gândire pozitivă.

Astfel, fiecare individ de pe Planetă influenţează, în acest mod, grupuri mici sau mari de oameni, iar aceştia, la rândul lor, comunităţi întregi.   Rezultatele gândirii negative se văd cu ochiul liber : suntem din ce în ce mai agresivi, mai bolnavi, mai ahtiaţi după  bani şi,  mai ales,  mai inconştienţi.

În opinia mea şi nu numai, evoluţia speciei umane  s-a  oprit, din  păcate, în acest stadiu.  Şi  doar o schimbare profundă a modului nostru de a gândi şi a acţiona, în interesul omenirii şi a mediului în care trăieşte, o mai poate salva de la dispariţie.  Persoanele care au un nivel de  evoluţie spirituală  înaltă ştiu acest lucru şi încearcă să-şi conştientizeze semenii. Desigur că în majoritatea cazurilor sunt consideraţi cel puţin ciudaţi dacă nu chiar nebuni de-a binelea.

Neale Donald Walsch – unul din  ÎNVĂȚĂTORII  Noii Gândiri, autorul cărții  CONVERSAȚII  CU  DUMNEZEU.

De ce  ar trebui schimbat în primul rând modul nostru de a gândi?

Simplu – în opinia mea, în momentul de faţă, gândirea umană este foarte nocivă şi emite în Univers ( adică în spaţiul în care trăim şi  în care respirăm cu toţii) multă energie negativă.  Universul,  din care cu toţii facem parte, ne va trimite înapoi răspunsuri la fel de toxice  şi  nocive, materializate sub formă fizică de boli, epidemii, cutremure, cataclisme,  foamete, sărăcie , boală.  Asta pentru simplul motiv că fiecare din noi suntem direct conectaţi la    Univers ( poţi să-l numeşti Dumnezeu, mediul înconjurător, este acelaşi lucru) şi ne aflăm în permanentă  interacţiune cu el. Adică în orice moment al vieţii noastre, indiferent dacă vrem sau nu acest  lucru. Explicaţia este foarte simplă – Gândul este energie în mişcare şi  noi o trimitem în Univers în mod conştient  sau nu. Această energie se va întoarce pe Pământ prin reflexie, direct proporţional cu ceeace  noi emitem prin gânduri. Vom admite acest lucru dacă analizăm experienţele de viaţă prin care  am trecut fiecare din noi şi modul cum gândeam înainte ca acele evenimente să aiba loc. Nu va fi de loc dificil să constatăm că ni s-au întâmplat anumite lucruri, în concordanţă cu gândirea şi felul cum am acţionat în acea perioadă de timp. Iar răspunsul primit a fost  în cele mai multe cazuri nedorit, chiar negativ. Dar oare noi cum am gândit în acele perioade, pozitiv sau negativ ? Răspunsul şi-l poate da fiecare în parte.

În opinia mea precum şi din experienţele mele, sunt ferm convinsă  că absolut tot ce ni se întâmplă în viaţă, este răspunsul pe care-l primim la modul nostru de a gândi.Ceeace este interesant este faptul că regula pe baza căreia funcţionează Universul este foarte  simplă.  Este atât de simplă încât majoritatea oamenilor refuză să o vadă, pentru că ne-am obişnuit, ba chiar ni se pare nomal, să căutăm răspunsuri complicate.

Așa ar trebui să arate  PĂMÂNTUL,  pe care să-l lăsăm urmașilor noștri…

Iată regula de bază a funcţionării Universului, incredibil de  simplă,  eficientă şi implacabilă :  vom primi întotdeauna, dar întotdeauna, doar ceea ce emitem sub formă de gânduri.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la SUNTEM CEEA CE GÂNDIM

  1. Georgeta Popoiu zice:

    Foarte interesant si adevarat ! Bine v-am gasit ! Succes pe mai departe !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s