CĂLĂTORIA ÎN TIMP

Experimentele efectuate în anul 2008 la Geneva (Elveţia),  cu cel mai mare accelerator de  particule din lume, au condus la unele rezultate practice.  Printre care se pot enumera fuziunea controlată a hidrogenului şi călătoria în timp.

La acceleratorul de particule de la Geneva se caută, de fapt, așa-zisa  PARTICULĂ  a  lui  DUMNEZEU. 

Prin fuziunea controlata, umanitatea a obţinut energie pentru sute de milioane de ani, de acum încolo. Nu va mai fi nevoie să se taie  copaci, să se ardă petrol, gaze şi cărbune. Am putea trăi într-o lume curată, în care şi cel mai sărac  om ar deveni mai bogat decât, să zicem, un Bill Gates.  Pentru că orice om, dacă vrea, îşi  poate  produce tone de aur. Asta, dacă  are unde să le depoziteze şi ce să facă din ele.  Producerea unui gram de aur, din  plumb (aşa zisa transmutare a metalelor), costa, până  acum, câteva  milioane de dolari.

Fiecare cetățean va putea ține acasă câte tone de aur vrea.

În acest caz, pentru că energia e gratis, nici dolarii nu  mai există, pentru că nu  mai e nevoie de ei. Astfel, falsificatorii de dolari  şi euro s-ar lăsa de această meserie periculoasă şi s-ar apuca, de exemplu, de tenis sau fotbal american. Nimeni nu ar mai lupta pentru bani şi avere, ci doar pentru glorie. În atare situaţie, bărbaţii care îşi cumpărau cu bani partenerele (şi invers, femeile cu bani care îşi achiziţionau amanţi tineri, pentru diverse activităţi casnice), au fost trecuţi  pe linie moartă.  Mulţi s-au sinucis, alţii s-au reprofilat şi îşi cresc nepoţii, iar cei mai mulţi se mulţumesc să savureze  câteva beri cu prietenii.

Foștii miliardari, părăsiți de pipițele tinere, vor avea grijă de nepoți.

Călătoria în timp a creat, însă, mari probleme. Astfel, s-a constatat că Maşina Timpului merge  doar înapoi. Faptul a fost oficializat abia atunci  când  peste 10. 000 de cercetători, militari, savanţi, ingineri, fizicieni şi doctori, expediaţi  în trecut, nu s-au mai întors.  Atunci omenirea a văzut cu alţi ochi piramidele, farfuriile zburătoare precum şi alte enigme la care nu s-a găsit un răspuns până acum.

Farfuriile zburătoare ( OZN ) sunt construite de urmașii noștri, din viitorul nu prea îndepărtat.

Iar blocarea intrării  în viitor ar trebui să ne pună cu adevărat pe gânduri.  Poate că urmaşii noştri, de peste sute sau chiar mii de ani, aşteaptă să renunţăm  la droguri, la poluare, la explozii atomice şi experimente distrugătoare pe propria şi singura noastră planetă. Iar toată energia pozitivă, cu care ne naștem, s-o folosim pentru sănătatea şi bunăstarea noastră.

Eu sunt convinsă că dacă mulţi oameni ar conştientiza, ar gândi şi, mai ales, ar dori să schimbe  proasta direcţie în care merge  omenirea, am putea trăi într-o lume mai bună.

Ce am scris până aici pare un scenariu SF. Depinde doar de noi : să trăim mai bine sau să distrugem PĂMÂNTUL.

      Capitol din cartea  CULOAREA  VIEȚII  de Daniela Buruiana Aprodu

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la CĂLĂTORIA ÎN TIMP

  1. Drăguţ!
    Dar aş renunţa la farfuriile zburătoare. Mi se par o complicaţie inutilă.
    „Universul, este simplu; dacă era complicat, l-ar fi înţeles toată lumea.” – Albert Einstein
    Cu drag, Monica şi Şerban

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s