C. TIROIDA SE VINDECĂ NATURIST – Perioadele de Vindecare

O LUCRARE DE :

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

O tiroidă sănătoasă înseamnă o VIAȚĂ LUNGĂ și FERICITĂ.

Acest capitol este parte integrantă din Programul de vindecare naturistă a tiroidei, numit IUBESC TIROIDA / THYROID LOVE.

PERIOADELE DE VINDECARE ALE TIROIDEI

Bolile tiroidei trebuie abordate cu MULTĂ DELICATEȚE, dar și cu MULTĂ RĂBDARE, pentru că avem de-a face cu un organ foarte complex. Nu poți trata tiroida ca pe un furuncul, pe care îl tai, îi storci puroiul și ai rezolvat problema. În vindecarea naturistă schimbările în bine se produc mai lent, dar mult mai temeinic și, cel mai important lucru, sunt IREVERSIBILE. Asta dacă ai să respecți PROGRAMUL MEU de vindecare, numit IUBESC TIROIDA / THYROID LOVE.

Din practica bunicii mele, Mița, zisă DOFTOROAIA, dar și din experiența mea, de peste 30 de ani, iată perioadele de vindecare ale tiroidei :

  1. Tiroida se vindecă, bine și repede, în 4-6 luni, dacă este diagnosticată cât mai devreme. De aceea, la orice simptom suspect, fă un control medical.
  2. Tiroida se vindecă într-o perioadă medie, de 5-9 luni, chiar dacă a fost în tratament alopat ani de zile. Perioada este mai lungă pentru că organismul este plin de toxine. Iar aceste toxine se elimină în luni de zile, în funcție de cât de intoxicat este corpul.
  3. Tiroida se vindecă de CANCER, chiar în STADIU TERMINAL, într-o perioadă de 6-12 luni. În acest caz sunt foarte importante DORINȚA BOLNAVULUI DE A TRĂI și RESPECTAREA 100% a PROGRAMULUI MEU. Orice abatere, cât de mică, scade drastic șansa de vindecare.

Cancerul de tiroidă se vindecă sigur. Doar dacă apelezi la vindecarea naturistă.

4. Există, din păcate, și cazul când tiroida a fost extirpată. Această situație eu o numesc TIROIDA LIPSĂ. Este, de fapt, situația cea mai COMPLEXĂ, pentru că, odată cu tiroida, sunt extirpate și GLANDELE PARATIROIDE. Lipsa acestor micuțe glande va crea un HAOS  la DISTRIBUȚIA CALCIULUI în organism. În plus, bolnavul va trebui să ia hormoni tiroidieni sintetici TOATĂ VIAȚA. Iar acești hormoni au efecte secundare și adverse extrem de neplăcute, ba chiar periculoase. Și în acest caz există abordare naturistă. Din păcate, în multe cazuri extirparea tiroidei nu rezolvă cancerul, care a apucat să se răspândească prin corp.

SFATUL MEU : NU ACCEPTA NICIODATĂ EXTIRPAREA TIROIDEI. Asta pentru că există și șansa vindecării naturiste.

LEACURI DE LA BUNICA

Tiroida se poate vindeca urmând PROGRAMUL MEU, numit IUBESC TIROIDA/THYROID LOVE. O parte esențială a acestui program, cu o pondere de peste 60%, o reprezintă Leacurile de la Bunica.

Leacurile pentru tiroidă respectă experiența, de peste 80 de ani, a bunicii mele, Mița, zisă DOFTOROAIA.

Îți doresc multă sănătate !

Leacuri de la Bunica pentru BOLILE TIROIDEI găsești aici

Pentru orice întrebare, problemă sau lămurire, mă găsești pe blog și pe e-mail – alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro

Vizitează, cât poți de des, pe facebook, Grupul MEDICINA VIE, Grupul PUBLI MEDICINA VIE și pagina mea Alexandru Buruiana Aprodu. Acolo vei găsi multe sfaturi bune pentru sănătatea ta.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s