SAREA IODATĂ NE ÎMBOLNĂVEȘTE

Articol de :

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

1

Profesorul universitar doctor PAVEL CHIRILĂ ne vrea binele.

Iată ce ne spune dr. Pavel Chirilă, profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie București : „România are singurul guvern din Uniunea Europeană care obligă poporul să mănânce ce i se spune. În anul 2002 Ministerul Sănătății a constatat că la mulți români tiroida funcționează mai puțin, adică sunt HIPOTIROIDIENI. Așa că Guvernul a hotărât ca sarea de bucătărie să fie IODATĂ. În România existau atunci doar 10.000 de oameni cu HIPOTIROIDIE. În urma acestor măsuri HIPOTIROIDIA și CANCERUL de TIROIDĂ s-au DUBLAT(în numai 5 ani – Nota Mea)”.

Partea tristă este că aproape toate alimentele procesate, începând cu salamurile și terminând cu pâinea, conțin sare IODATĂ cu IOD ANORGANIC. Acest iod anorganic nu este recunoscut de organismul nostru și este foarte puțin absorbit. Mai mult, iodul anorganic este un element dăunător tiroidei, ducând la îmbolnăvirea acesteia.

Estimările mele spun că, în momentul actual, în România există în jur de 1(un) milion de oameni care au probleme cu tiroida, de la hipotiroidie și până la cancer.

Vestea bună este că ne putem feri de bolile tiroidei consumând IOD ORGANIC.

Iar vestea și mai bună este că ORICE BOALĂ A TIROIDEI, inclusiv cancerul, SE POATE VINDECA, folosind plantele potrivite și ținând o dietă adecvată.

Îți doresc multă sănătate !

Pentru orice întrebare, problemă sau lămurire, mă găsești pe blog și pe e-mail – alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro

Vizitează, cât poți de des, pe facebook, Grupul MEDICINA VIE, Grupul PUBLI MEDICINA VIE și pagina mea Alexandru Buruiana Aprodu. Acolo vei găsi multe sfaturi bune pentru sănătatea ta.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s