Leacuri de la Bunica – LUMINA OCHILOR NOȘTRI

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

După VIAȚĂ, al doilea mare dar, făcut de CREATOR omului, este LUMINA OCHILOR. În zilele noastre aproape nu mai există casă, în care să nu fie un calculator, un laptop sau măcar o tabletă. Lucrul cu aceste instrumente moderne, la orice vârstă, îți obosește ochii. Deja peste 80% dintre utilizatori se plâng de diverse afecțiuni oculare. Iar diminuarea vederii, sau chiar pierderea ei, nu sunt dorite de nimeni.

Bunica Mița, zisă DOFTOROAIA, a trăit 107 ani. A vindecat peste 200.000 de oameni.

Ochii sunt oglinda sufletului. Hai să-i ținem frumoși și odihniți.

Pentru a ne proteja și vindeca ochii vă dezvălui un LEAC de la bunica Mița, numit LUMINA OCHILOR NOȘTRI. Leacul este simplu și eficient. Se face un amestec de plante medicinale uscate : o parte MUȘEȚEL, o parte PĂTLAGINĂ, două părți TEI și patru părți ALBĂSTRELE. Plantele trebuie culese din zone nepoluate, să nu fie stropite cu chimicale și să fie uscate la umbră, altfel au efecte minime sau chiar dăunătoare. Din acest amestec se pune o lingură cu vârf într-o cană. Peste amestec se toarnă 250 mililitri de apă fierbinte, la 42-43 grade Celsius, cât să frigă ușor la mână. Se acoperă și se lasă la infuzat o oră. Se strecoară printr-o sită foarte fină. Se aplică, pe ambii ochi, comprese cu vată sterilă/medicinală, înmuiate în soluție și stoarse ușor. Mâinile vor fi spălate înainte, cu săpun sau șterse cu spirt. Aplicațiile se fac la orele 12 și 15, în zilele când simți o jenă cât de mică la ochi. Aplicațiile se fac la AMBII ochi, chiar dacă doar unul este afectat. Timp de aplicare : 10-12 minute. Din când în când se presează compresele pe ochi, pentru ca infuzia să pătrundă în sacul lacrimal, iar ochii se rotesc, în ambele sensuri, de câteva ori. La final se șterg ochii, prin tamponare, ușor, cu un șervețel steril. După 10 minute se poate aplica în jurul ochilor o alifie cu gălbenele sau o cremă hidratantă, având grijă să nu atingi pleoapele. LEACUL este foarte eficient și în INFECȚIILE ochilor. Leacul nu are efecte secundare sau reacții adverse.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Leacuri de la Bunica – LUMINA OCHILOR NOȘTRI

  1. Suber Nicu zice:

    Multumim!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s