Leacuri de la Bunica – LEACUL IUBIRII – Leacuri pentru orășeni

SINGURELE LEACURI DIN ROMÂNIA PREPARATE SPECIAL NUMAI PENTRU TINE.

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

Bunica Mița, zisă DOFTOROAIA, a trăit 107 ani.  A vindecat peste 200.000 de oameni.

Bunica Mița a făcut parte din viața mea timp de aproape 33 ani. Am început ucenicia, sub stricta ei supraveghere, în vremea vacanțelor școlare. Cu timpul, însă, vacanțele s-au transformat doar în weekend-uri, pentru ca mai apoi întâlnirile noastre să se rărească și mai mult, după ce m-am căsătorit și am devenit tată. Atunci când m-am confruntat cu unele afecțiuni ale copiilor mei, mi-am adus aminte de faptul că bunica avea sute de leacuri pentru aproape orice boală, toate fiind moștenite de generații întregi. Bunica Mița prepara leacurile din multe plante, majoritatea fiind culese cu mâinile ei, din dragoste pentru oameni și pentru natură, ea având convingerea că Dumnezeu a lăsat la îndemâna omului tot ce are nevoie pentru a fi sănătos și fericit. Și avea dreptate. Niciodată nu voi uita mirosurile amestecate, din plantele proaspăt culese, care se uscau în săculeți de pânză, atârnați de frânghii, în podul casei bătrânești. Acesta este motivul pentru care vreau să vă dăruiesc din cunoștințele, de sute de ani, ale unei persoane atât de dragi mie.

1. IUBIREA. Singura energie existentă în Univers este iubirea. Ea este viața. Iar viața este Dumnezeu, deci iubirea este Dumnezeu, iar El se află în tot și în toate. În înțelepciunea ei de femeie simplă, dar inteligentă, bunica Mița a înțeles că fără iubire nu poate exista nimic – nici viață, nici fericire, nici sănătate. De aceea, una dintre preocupările ei a fost, pe lângă iubirea trupească dintre oameni, să ajute la iubirea sufletească, atât de necesară vieții oamenilor. Pentru că lipsa iubirii, datorată stresului cotidian, grijilor, supărărilor sau indiferenței, face loc fricii, urii, dușmăniei, invidiei sau chiar violenței. Iar de aici până la diferite afecțiuni psihice și fizice, cu repercursiuni pe termen lung, nu mai este decât un pas. Mă refer în special la apariția frigidității feminine, la impotența masculină, dar mai ales la infertilitate, atât feminină cât și masculină. De aceea, bunica a fost preocupată de a găsi leacuri care aduc iubirea, sănătatea și copiii în viața oamenilor. Și chiar a reușit. Dacă nu mă crezi, poți încerca și tu acest leac de iubire. Mulți prieteni și cunoștințe l-au încercat, iar rezultatele au fost mai mult decât mulțumitoare.

2. EFECTELE LEACULUI

 • Elimină ENERGIILE NEGATIVE, acumulate între parteneri, de mulți ani, prin certuri pe lucruri de nimic
 • Mărește ATRACȚIA FIZICĂ a partenerilor
 • Îndesește CONTACTELE INTIME între parteneri
 • Elimină FRIGIDITATEA psihică femeii
 • Elimină IMPOTENȚA de natură psihică a bărbatului
 • Reduce, aproape total, INFERTILITATEA bărbatului
 • Mărește, cu peste 90%, șansele femeii de a rămâne ÎNSĂRCINATĂ..

3. CUM SE CONSUMĂ LEACUL.

 • Prima etapă. De 3 ori pe zi, cu o oră și jumătate înaintea meselor principale, se consumă o linguriță de leac, cu 150 mililitri de apă plată, cu PH-ul de minim 8 (verifici pe ambalajul sticlei). În apă se adaugă și ¼ din zeama unei lămâi mijlocii. Apa va fi la temperatura corpului. Această etapă durează 33 de zile.
 • A doua etapă. Faci o pauză de 20 de zile. Apoi  procedezi la fel ca în prima etapă, dar  se consumă leacul  18 zile.
 • De câte ori simți că pasiunea se răcește mai faci o cură de 15- 20 de zile. Dar mai faci și niște gesturi romantice, plăcute partenerei/partenerului, gesturi care vor mări efectul leacului.

4. CÂT DUREAZĂ CURA. O cură obișnuită este de 51 de zile. La cei cu peste 20 de ani de căsătorie/parteneriat recomand două cure, cu 30 de zile pauză între ele. Recomand ca acești parteneri să urmeze cura în același timp. Pentru întreținere recomand o cură pe an. La cei peste 60 de ani ar fi bine două cure pe an.

5. COMPOZIȚIA LEACULUI.  Amestec de pulberi din: plante medicinale (13), fructe de pădure și fructe domestice. Toate componentele sunt BIO/ECO.

6. UNDE GĂSEȘTI LEACUL.  Leacul se găsește la rubrica LEACURI DE LA BUNICA  a prezentului blog aici

7. LEACUL ESTE PERSONALIZAT.  La cerere leacul poate fi personalizat în funcție de parametrii fizici ai solicitantului și de un eventual diagnostic medical. Cheltuielile suplimentare vor fi incluse în VALOAREA leacului. Completează cu mare atenție FIȘA PERSONALĂ de aici

8. REGIM ALIMENTAR. Pe toată perioada curei recomand evitarea următoarelor alimente:

 • Lactate, carne, ouă și orice produse derivate
 • Zahăr alb, produse de panificație cu gluten, ulei rafinat, margarină.
 • Băuturi acide (alcool, carbogazoase, cafea, ceai negru și verde etc.)
 • Prăjeli
 • Condimente agresive (ardei iute, piper, muștar etc.)

Poți consuma:

 • Multe fructe și legume crude.
 • Fructe uscate, semințe, nuci și cereale fără gluten.
 • Apă plată (PH minim 8) și sucuri naturale preparate din fructe și legume proaspete.
 • Mâncare gătită la abur/fiartă/la cuptor.

9. SCAUNUL.  Recomand două scaune pe zi.

 • Dacă ești constipat folosește LEACURI de la BUNICA – CONSTIPAȚIA
 • Dacă ai colonul iritabil folosește LEACURI de la BUNICA – COLON IRITABIL

10. REACȚII ADVERSE.  Leacul, fiind INTEGRAL NATURAL, nu are reacții adverse. În perioada curei nu se vor folosi, pe cât posibil, MEDICAMENTE. Medicamentele scad efectele vindecătoare ale plantelor.

11. ALTE RECOMANDĂRI.

 • Înainte de a folosi acest leac îți recomand o cură cu LEACURI de la BUNICA 7 – una din cele două variante.
 • Dacă ai ceva mai multe kilograme folosește LEACURI de la BUNICA – OBEZITATEA.
 • Leacul se ține în borcan etanș de STICLĂ.
 • Vizitează, cât mai des, pe Facebook, Grupul  MEDICINA VIE. Acolo vei găsi multe sfaturi bune pentru sănătatea ta.

12. ATENȚIONARE.  Nerespectarea recomandărilor de folosire și a regimului alimentar prescris scad mult eficiența acestui leac. Se admit mici excepții (zile festive, onomastici, etc.), nu foarte  dese.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s