Leacuri de la Bunica – LEACUL FERICIRII – Leacuri pentru orășeni

SINGURELE LEACURI DIN ROMÂNIA PREPARATE SPECIAL NUMAI PENTRU TINE.

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

Bunica Mița, zisă DOFTOROAIA, a trăit 107 ani.  A vindecat peste 200.000 de oameni.

Bunica Mița a făcut parte din viața mea timp de aproape 33 ani. Am început ucenicia, sub stricta ei supraveghere, în vremea vacanțelor școlare. Cu timpul, însă, vacanțele s-au transformat doar în weekend-uri, pentru ca mai apoi întâlnirile noastre să se rărească și mai mult, după ce m-am căsătorit și am devenit tată. Atunci când m-am confruntat cu unele afecțiuni ale copiilor mei, mi-am adus aminte de faptul că bunica avea sute de leacuri pentru aproape orice boală, toate fiind moștenite de generații întregi. Bunica Mița prepara leacurile din multe plante, majoritatea fiind culese cu mâinile ei, din dragoste pentru oameni și pentru natură, ea având convingerea că Dumnezeu a lăsat la îndemâna omului tot ce are nevoie pentru a fi sănătos și fericit. Și avea dreptate. Niciodată nu voi uita mirosurile amestecate, din plantele proaspăt culese, care se uscau în săculeți de pânză, atârnați de frânghii, în podul casei bătrânești. Acesta este motivul pentru care vreau să vă dăruiesc din cunoștințele, de sute de ani, ale unei persoane atât de dragi mie.

1. FERICIREA.  Imaginea lumii satelor de altădată, din păcate, nu diferă foarte mult de cea a orașelor din zilele noastre. Dacă dai la o parte reclamele și posterele, vei observa aceeași lume cenușie și posomorâtă care te duce cu gândul la nefericire. Pentru că oameni nefericiți au fost și pe vremea bunicii Mița și, după cum observăm, sunt și azi. Unii dintre acești nefericiți apelau la bunica mea pentru a se scutura de necazuri. În simplitatea, dar mai ales în înțelepciunea ei, bunica știa că un necaz nu vine niciodată singur și că doar prin renunțarea la starea de negativitate poți rezolva orice. Iar bunica îi ajuta pe aceștia cu binefăcătorul ei leac numit LEACUL FERICIRII. Astfel sute și poate mii de oameni au cunoscut  starea de liniște și pace sufletească, acea stare care te face să fii optimist, vesel și chiar fericit. Lucru care îți permite să vezi cu alți ochi lumea din jur și să găsești soluții la problemele pe care le ai. Acest leac este remediul ideal pentru obținerea unei stări de bine, de sănătate, de optimism și, în final, de FERICIRE. Iar bunica Mița a avut parte de fericire, din plin, până la cei 107 ani, după care a plecat să se odihnească o veșnicie. Nu înainte de a fi sigură că rețetele leacurilor sunt pe mâini bune. Și chiar sunt.

2. EFECTELE LEACULUI

 • Scade TENSIUNEA ARTERIALĂ
 • Previne INFARCTUL
 • Reduce riscul de ATAC VASCULAR CEREBRAL
 • Induce o stare de LINIȘTE SUFLETEASCĂ și FERICIRE
 • Vindecă ANXIETATEA
 • Menține intactă IMUNITATEA organismului
 • Elimină PALPITAȚIILE inimii.

3. CUM SE CONSUMĂ LEACUL.

 • Prima etapă. De 3 ori pe zi, cu o oră și jumătate înaintea meselor principale, se consumă o linguriță de leac, cu 150 mililitri de apă plată, cu PH-ul de minim 8 (verifici pe ambalajul sticlei). În apă se adaugă și ¼ din zeama unei lămâi mijlocii. Apa va fi la temperatura corpului. Această etapă durează 30 de zile, până la detensionarea totală a organismului.
 • A doua etapă. Se procedează la fel ca în prima etapă dar nu se consumă leacul decât de 2 ori pe zi, dimineața si la prânz. Această etapă durează 21 de zile.
 • A treia etapă. Pentru întreținerea organismului și apărarea lui împotriva agresiunii mediului și a stresului provocat de oameni, leacul se ia o singură dată pe zi, la prânz.

4. CÂT DUREAZĂ CURA. Durata curei de început este explicată la pct.3. Dacă la un moment dat consideri că nu mai ești stresat și AI DESTULĂ FERICIRE, oprești consumul leacului.

5. COMPOZIȚIA LEACULUI.  Amestec de pulberi din: plante medicinale (între 7 și 11), fructe de pădure și fructe domestice. Toate componentele sunt BIO/ECO.

6. UNDE GĂSEȘTI LEACUL.  Leacul se găsește la rubrica LEACURI DE LA BUNICA  a prezentului blog aici

7. LEACUL ESTE PERSONALIZAT.  La cerere leacul poate fi personalizat în funcție de parametrii fizici ai solicitantului și de un eventual diagnostic medical. Cheltuielile suplimentare vor fi incluse în VALOAREA leacului. Completează cu mare atenție FIȘA PERSONALĂ de aici

8. REGIM ALIMENTAR. Pe toată perioada curei recomand evitarea următoarelor alimente:

 • Lactate, carne, ouă și orice produse derivate
 • Zahăr alb, produse de panificație cu gluten, ulei rafinat, margarină.
 • Băuturi acide (alcool, carbogazoase, cafea, ceai negru și verde etc.)
 • Prăjeli
 • Condimente agresive (ardei iute, piper, muștar etc.)

Poți consuma:

 • Multe fructe și legume crude.
 • Fructe uscate, semințe, nuci și cereale fără gluten.
 • Apă plată (PH minim 8) și sucuri naturale preparate din fructe și legume proaspete.
 • Mâncare gătită la abur/fiartă/la cuptor.

9. SCAUNUL.  Recomand două scaune pe zi.

 • Dacă ești constipat folosește LEACURI de la BUNICA – CONSTIPAȚIA
 • Dacă ai colonul iritabil folosește LEACURI de la BUNICA – COLON IRITABIL
 • Dacă ai ceva mai multe kilograme folosește LEACURI de la BUNICA – OBEZITATEA

10. REACȚII ADVERSE.  Leacul, fiind INTEGRAL NATURAL, nu are reacții adverse. În perioada curei nu se vor folosi, pe cât posibil, MEDICAMENTE. Medicamentele scad efectele vindecătoare ale plantelor.

11. ALTE RECOMANDĂRI.

 • După ce ai consumat leacul nu folosești alcool sau cafea cel puțin 2 ore.
 • Leacul se ține în borcan etanș de STICLĂ.
 • Vizitează, cât mai des, pe Facebook, Grupul  MEDICINA VIE. Acolo vei găsi multe sfaturi bune pentru sănătatea ta.

12. ATENȚIONARE.  Nerespectarea recomandărilor de folosire și a regimului alimentar prescris scade mult eficiența acestui leac. Se admit mici excepții (zile festive, onomastici, etc.), nu foarte  dese.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s