YOGA PENTRU TIROIDĂ ȘI SUPRARENALE

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

De câte ori poți, execută această asană în aer liber. Dacă se poate, chiar cu cineva drag, de sănătatea căruia îți pasă.

Această ASANĂ/POSTURĂ yoga se numește COBRA. La început fruntea este pe podea, apoi se dă capul pe spate și se ridică trunchiul. Partea inferioară a corpului rămâne lipită de podea. Se menține poziția timp de 10 secunde, apoi se pune iar fruntea pe podea. Se repetă exercițiul de 10-20 de ori(dar nu de la început, ci după câteva zile de antrenament), întinzând cât mai tare, spre spate, capul. Avansații vor practica și respirația yoga, care amplifică efectele terapeutice ale asanei. REZULTATE : 1- se activează și tonifică TIROIDA, 2- se stimulează RINICHII, OVARELE și TESTICULELE, 3- se îndreaptă și tonifică COLOANA VERTEBRALĂ, 4- se elimină epuizarea glandelor SUPRARENALE, glande care combat OBOSEALA organismului nostru. Este de preferat ca exercițiul să se facă în aer liber(curte, parc) sau în cameră, cu fereastra deschisă. În circa o lună efectele benefice vor deveni vizibile. Atunci unii vor spune : m-am vindecat/ameliorat, mă las de chestia asta. Greșit – de ce să renunți la ceva care îți face bine ? Și nu te costă bani, ci doar câteva minute zilnic ?

Vizitează, cât poți de des, pe facebook, Grupul MEDICINA VIE, Grupul PUBLI MEDICINA VIE și pagina mea Alexandru Buruiana Aprodu. Acolo vei găsi multe sfaturi bune pentru sănătatea ta.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s