TU CUM AI COLONUL ?

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste

Puțină lume știe, chiar printre medici, că INTESTINUL, deci și porțiunea lui numită COLON, are o relație directă și specială cu CREIERUL.

În stânga este colonul omului OMNIVOR, care mănâncă mari cantități de lactate și carne, dar și multă mâncare prelucrată termic(prăjită, fiartă). Acest colon e plin de GAZE, de MIZERII ÎN PUTREFACȚIE și mai este și GÂTUIT, dovadă că cetățeanul respectiv e CONSTIPAT, rău de tot. Acest colon arată ca o ZDREANȚĂ. E clar că posesorul acestei zdrențe nu poate fi sănătos. În dreapta este colonul sănătos, al omului care mănâncă sănătos. Acest cetățean, care ține la sănătatea lui, mănâncă foarte puțină carne(sau deloc), nu se atinge de lactate(care conțin cantități enorme de hormoni de creștere) și consumă 75-85% din hrană(fructe, legume, semințe, nuci) în formă crudă. Deci : tu cine vrei să fii – CETĂȚEANUL DIN STÂNGA sau CETĂȚEANUL DIN DREAPTA ?

Vestea bună este că există o cale de a trece de la COLONUL-ZDREANȚĂ la COLONUL SĂNĂTOS. Aceasta nu este o pastilă miraculoasă care, fără nici un efort din partea ta, să te vindece peste noapte. Dar, cu puțină voință, o cură bazată pe plante vindecătoare și câteva schimbări în alimentație, poți deveni un om sănătos.

De aceea îți recomand să citești, cu multă atenție, articolul Leacuri de la Bunica-7-CURĂȚAREA INTESTINULUI, aflat tot pe acest blog.

Îți doresc multă sănătate !

Pentru orice întrebare, problemă sau lămurire, mă găsești pe blog și pe e-mail – alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro

Vizitează, cât poți de des, pe facebook, Grupul MEDICINA VIE, Grupul PUBLI MEDICINA VIE și pagina mea Alexandru Buruiana Aprodu. Acolo vei găsi multe sfaturi bune pentru sănătatea ta.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la TU CUM AI COLONUL ?

  1. Pelegrinul zice:

    Reblogged this on organichall.

    Apreciază

  2. mathushalem zice:

    Salutari…As vrea sa citesc urmarea articolului ! Multumesc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s