TIROIDA, OBEZITATEA ȘI FRUNZA DE NUC

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

O tiroidă sănătoasă înseamnă o VIAȚĂ LUNGĂ și FERICITĂ.

Aflată sub laringe și înconjurând traheea, TIROIDA este glanda care, printre alte funcții, ne reglează și greutatea corpului. Unul dintre hormonii produși de tiroidă – TIROXINA – este cel ce dirijează DISTRUGEREA GRĂSIMILOR LA NIVELUL CELULELOR ORGANISMULUI. În lipsa unui oligo-element foarte important – IODUL – tiroida produce foarte puțină tiroxină. Iar cetățeanul, atât cel cumpătat cât și cel pofticios, se îngrașă fără un motiv vizibil. Pentru a evita OBEZITATEA trebuie să consumăm mult IOD ORGANIC. Mulți vor spune că ei consumă iod, din sarea iodată. TOTAL GREȘIT – iodul din sarea de bucătărie, de orice fel ar fi ea(de mare, de salină sau de Himalaya), este ANORGANIC. Iar organismul nostru ASIMILEAZĂ iod anorganic extrem de puțin, aproape deloc. Sursa cea mai bună de iod organic este FRUNZA DE NUC. Dar această frunză trebuie să respecte câteva condiții minime, altfel poate deveni chiar dăunătoare : 1- provine din pomi nestropiți cu chimicale, 2- pomii cresc în zone nepoluate, 3- este uscată natural, la umbră(și nu la soare sau în cuptor, așa cum sunt uscate aproape toate plantele din comerț). De aceea, pentru că nu avem nici unde și nici timp să facem analize la frunzele de nuc, e bine să ne găsim un furnizor de mare încredere  Pentru tiroida deja bolnavă se pot prepara leacuri specifice fiecărei afecțiuni. Aceste leacuri au, ca unul dintre principalele ingrediente, pulbere ECO/BIO din frunză de nuc. În curând, pe blogul  danielaburuiana.com, voi publica lucrarea TIROIDA SE VINDECĂ de Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

459 de răspunsuri la TIROIDA, OBEZITATEA ȘI FRUNZA DE NUC

  1. Elena zice:

    Oferiti consultatii si la un cabinet ?
    Multumesc!

    Apreciază

  2. Gina zice:

    Am un nodul tiroidian de 2,93 ;2,62;1,13 trebuie sa fac punctie si mi-e teama nu stiu ce sa fac ,ce sfaturi îmi dati sau un tratament ceva .Va multumesc!

    Apreciază

  3. virginia zice:

    Nu am tratament pt hipotiroidie.dar de cand am intrat la menopauaza.m-am cam ingrasat si ma simt epuizata.obosita.nervoasă .Va multumesc.

    Apreciază

  4. Mihalache Rodica zice:

    Eu am tiroidita Hashimoto, iau 25 mg. de Euthyrox, ma simt bine nu am luat in greutate dar mi-au aparut anti-receptori TSH =5,4 care afecteaza ochii infiltratii de tesut adipos.Ce imi recomandati?

    Apreciază

  5. Angela Chirea zice:

    eu am hipotiroidie si iau zilnic eutirox 100.Cum pot sa rezolv problema greutatii,m-am ingrasat 35 kg in 6 luni

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      O cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7, pauză 10 zile, o cură cu LEACURI DE LA BUNICA 6. În timpul ultimei cure 1/2 linguriță pulbere de nuc bio, dimineața și la prânz , înainte de masă.

      Apreciază

  6. Raluca zice:

    Buna ziua, pentru tiroidita autoimuna, plus noduli inactivi, fara tratament deocamdata, ce imi puteti recomanda ? Multumesc

    Apreciază

  7. gabi zice:

    Am tiroidita autoimuna, cum pot consuma frunzele de nuc. Are legatura cu diabetul pe care l-am descoperit?

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Tiroida este guvernatorul corpului omenesc. O tiroidă bolnavă va distruge, cu timpul, și celelalte organe. Ai sistemul imunitar foarte slăbit și acționează haotic, atacând tiroida, de aceea trebuie să-l reabilităm. Începi cu o cură de LEACURI DE LA BUNICA 7 și 1/2 linguriță rasă pulbere de nuc, dimineața. Scoți TOTAL lactatele. După cură discutăm.

      Apreciază

  8. simona robas zice:

    buna eu am fost diagnosticata cu hipertiroidism acum aproape doi ani rezultatele la tiroida acuma sunt bune dar valorile la anticorpi continua foarte mari ai vre un sfat ?multumesc

    Apreciază

  9. monica zice:

    Noduli tiroidieni !!! Tratamentul medicamentos nu a dat rezultate si mi-a fost recomandat operatia . Multumesc pt raspuns !!!

    Apreciază

  10. Liliana zice:

    Am noduli tiroidieni stanga-dreapta, nu mi s-a recomandat nici un fel de tratament, doar operație… Am făcut analizele specifice, tiroida încă funcționează. Mă pot ajuta ceaiurile? Nu vreau să mă operez…

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Eu nu recomand nici un fel de operație pe tiroidă. Chiar și cancerul se poate vindeca naturist, cu 95-97% șanse de succes. Eu nu recomand ceaiurile ci doar infuziile la rece, tincturile, cu moderație, și pulberile de plante medicinale.

      Apreciază

  11. mirabela zice:

    Bună ziua , am 33 ani și aimim fost diagnosticată cu hipotiroidie ,iau eutirox 75 .Ce îmi recomandați?

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      2 săptămâni 2 infuzii la rece/zi, cu 1/2 linguriță pulbere bio de nuc la cană, dimineața și la prânz. Nu strică să faci și o cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7. Apoi reduci la 50, 2 săptămâni și discutăm.

      Apreciază

  12. Alexandrina zice:

    Buna ziua ,am si eu probleme cu tiroida,sunt foarte slaba si nu ma îngraș deloc , Dg Gușă polinodulara. Tiroidita cronica autoimună .Sindrom Hipoanabolic. Am făcut punctie in Iunie 2015 si rezultatul a ieșit frotiului benign (tiroida cronica limfocitara) .Acuma urmez tratament cu Eutyrox 50 1tb dimineața.Va rog dacă puteți sa îmi răspundeți si mie .Am 34 ani si nu am copii, si as vrea sa ramân însărcinată ce as putea face.Va Multumesc.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Din cauza atacului imunitar tiroida va fi distrusă complet. În cât timp nu se poate ști, depinde de forța atacului și de cât de slăbit e organismul. Deocamdată nu-ți face probleme cu greutatea, o să ai timp destul să te îngrași. Scoți complet lactatele și faci o cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7. !/4 linguriță pulbere de nuc bio, dimineața și la prânz. După aceea discutăm.

      Apreciază

  13. Ignatov Florentina zice:

    Buna seara,am tetoida Hormonala si mi-a recomandat medicul sa iau Euthyrox 50mg..Dar nu prea sunt ok de la aceste medicamente..Ce-mi puteti spune?

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Dacă-ți spun că vindecarea începe cu renunțarea completă, toată viața, la lactate ? Dacă ești de acord putem continua dialogul. Oricum hormonii sintetici n-au vindecat pe nimeni.

      Apreciază

  14. Georgiana C0man zice:

    Pentru tiroida autoimună câteva sfaturi va rog.

    Apreciază

  15. Maria zice:

    Pt hipotiroidism?eu am luat eurotirox de 25 tim
    p de 3 ani si 6 luni de 50.De 8 luni mi sa intrerupt tratamentul…dar nu reusesc sa scad in grutate.am 98 kg si 1.65 inaltime (obezitate gradul 1)ce i-mi poti recomanda?

    Apreciază

  16. vioricajeny zice:

    buna seara ,va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa urmez o reteta din frunze de nuc avand o gusa nodulara cu eutiroidie ,tiroidita autoimuna si fibrilatie paroxistica .Va multumesc si m-as bucara sa primesc si raspuns

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Sistemul imunitar este total dereglat și, în loc să distrugă virușii și bacteriile, atacă și distruge tiroida. Deci, pt. a vindeca tiroida, trebuie să echilibrăm sistemul imunitar. Asta presupune o dietă și un preparat din pulberi de plante medicinale. Din păcate oamenii preferă să fie bolnavi, atunci când le spun să nu mai mănânce lactate sau să bea cafea. Tu hotărăști dacă mai continuăm dialogul.

      Apreciază

  17. Danciu dumitrita zice:

    Eu am basedowf ce trebuie sa fac???multumesc

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Ai două soluții : 1- refacem cu remedii naturiste echilibrul întregului corp, vindecând tiroida, 2- alegi tratamentul alopat, cu medicamente . Tu alegi.

      Apreciază

  18. Andreea zice:

    Eu sunt operata de 3 luni mi.au scos toată tiroida și mi.am pierdut vocea dar fac terapie pentru a o recupera și eu iau eurothyrox 50 mg dar parca ma simt tot obosita și as dormi incontinuu și nu am pofta de mâncare. Mie ce puteți sa îmi recomandați? Mulțumesc!

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Începi cu o curățenie în intestin, cura cu LEACURI DE LA BUNICA 7. NU mai mănânci LACTATE. Renunți la orice băutură acidulată, inclusiv la cafea. Două luni 50% din hrană, ca greutate, va fi formată din FRUCTE CRUDE. Bei doar apă plată(PH minim 8) cu zeama de la 1 și 1/2 lămâie la litru. Pe urmă discutăm o dietă de durată.

      Apreciază

  19. Camelia zice:

    Bună ziua.pentru hiperprolactina care ar fi tratamentul?

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Hiperprolactinemia poate avea mai multe cauze, nu neaparat tiroidiene. Poți începe cu o cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7( vezi blogul meu). Pe urmă discutăm.

      Apreciază

  20. Marieta zice:

    Am hipertiroidism si nu urmez nici un tratament.Ce mi-ati recomanda?

    Apreciază

  21. trocan zice:

    Eu am noduli pe tiroidă .Pot să beau ceai de frunză de nuc?

    Apreciază

  22. ecobiuliana zice:

    De 12 ani sufar de Mixtedem autoimun
    iauEutyrox125 am fost in coma tiroidiana
    am reusit sa slabesc40kg la inceput am avut 155kg acum mai am 115….pot consuma ceaiul de frunza de nuci si cum se prepara….multumesc

    Apreciază

  23. Elena Mihalache zice:

    Am doi noduli, obosesc foarte repede mănânc puțin și nu consum pâine dar în ciudă la toate astea sunt cu o greutate destul de mare față de kg corp carte ar trebui să le am, Vă rog să mă ajutați să redevin un om normal

    Apreciază

  24. mari zice:

    Pentru tiroida autoimuna cu tratament Euthirox 50, imi recomandati aceeasi pulbere de nuc? Multumesc din suflet!

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Dacă vrei să-ți vindeci tiroida trebuie să urmezi o cură naturistă. Dacă vrei doar să mai atenuezi efectele neplăcute ale tratamentului medicamentos poți lua 1/4 de linguriță pulbere de nuc bio, dimineața și la prânz.

      Apreciază

  25. elena zice:

    Am tiroida atrofiata total, hipotiroidism, i-au Eutirox 125 mg, nu reusesc sa slabesc mai mult de 3-4 kg. Am 98 kg. Ce sfat puteti sa-mi dati ?. Va multumesc.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      O cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7. 15 zile pauză. O cură cu LEACURI DE LA BUNICA 6 + 1/4 linguriță pulbere de nuc bio, luată cu 250 ml apă plată(PH min 8), înainte cu 1/2 oră de mic dejun și prânz. Pe urmă facem o dietă de menținere.

      Apreciază

  26. Maria zice:

    Am hipertiroidism am luat tapazole 2 ani.Examenul de sange este in limite dar m-am ingrasa 10 kg.Ce pot face?

    Apreciază

  27. liliana zice:

    Eu am hipertiroida ,vreau sa raman insarcinata in afara de operatie ce imi recomandati ,iau tirozolde 10 de 3/zi

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Orice boală a tiroidei se poate VINDECA naturist. Totul este să fii convinsă că ai să te vindeci și să urmezi pașii necesari. Să nu crezi că există pastila miraculoasă care vindecă în câteva ore. Eu NU recomand operarea tiroidei. Deci, începe cu o cură LEACURI DE LA BUNICA 7. După asta să-mi scrii, să facem pașii următori.

      Apreciază

  28. Nicoleta Pellegrnini zice:

    Sunt operata de tiroida de 8 ani, sufar de hipotiroidism, ce se mai poate face…de ani de zile ma lupt cu valorile TSH, T3 si T4…

    Apreciază

  29. Irina zice:

    Dupa un control am a flat ca am cateva chisturi si un nodul la tiroida. Analizele de sange specifice glandei au iesit in parametrii buni dar doctorul mi -a recomandat verificari periodice la fel in cazul unei sarcini mi se recomanda hormoni tiroidieni. In ultimii 2-3 ani m-am ingrasat foarte mult neputand sa pierd kilogramele in plus sub nici o forma. Eu nu am fost niciodata grasa am 1.70 M si 35 de ani si pana acum 3 ani nu am depasit 65 kg acum am 80 kg. Aceste kg in plus ma afecteaza in munca deoarece am nevoie sa fiu activata dar sunt destul de greoaie la fel imi simt si picioarele care imi sunt foarte grele.
    Daca imi puteti face o recomandare v-as fi profund recunoscatoare.

    Apreciază

  30. Maria Negru zice:

    MULTUMESC DE SFAT DAR TOTUSI E CAM FALS CE SPUNETI CU DIETA MANINC NUMAI LEGUME SI FRUCTE FF RAR CARNE SI TOT NU SLABESC ,IAU 150 EUTIROX,UNDE GASIM PULBEREA DE FRUNZA DE NUC?

    Apreciază

  31. Mihaela zice:

    CUM SE PREPARA PULBEREA SI CU CE SE IA ? SE IA ASA PRAFUL USCAT ?

    Apreciază

  32. Daniela S zice:

    La un control al glandei tiroidei mi s-a găsit, gusa tiroidiana, noduli pe ambii lobi su nu mi-a dat niciun tratament.Am obezitate morbida si toate incer carile mele de-a slabi au fost in zadar.Ce ma sfatuiti?

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      O cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7. 15 zile pauză. O cură cu LEACURI DE LA BUNICA 6. Pe urmă stabilim o dietă și o formulă de plante medicinale.

      Apreciază

      • adriana zice:

        unde pot gasi in acest anotimp :
        frunze de vita de vie
        -flori proaspete de galbenele
        -frunze proaspete de tei
        – frunze de nuc

        Apreciază

      • danielaaprodu zice:

        Ai dreptate, LEACURILE DE LA BUNICA sunt greu de preparat astăzi, când foarte mulți dintre noi suntem orășeni și trăim la bloc. Mai mult, leacurile se pot prepara doar cu ingrediente proaspete. De aceea, de câțiva ani, studiez posibilitatea de a concentra aceste LEACURI, pentru a putea fi utilizate de cât mai mulți suferinzi, mai toți trăind la oraș și fiind foarte ocupați. Probabil, la sfârșitul lunii februarie voi începe publicarea lor.

        Apreciază

  33. Spiridon Cecilia zice:

    Gusa polinodulara,hipotiroidism,nodulii cancerosi,nu am luat eutirox,la recomandare medic. Am interzis nucile si tot ce contine iod. Ce-mi recomandati!

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      O cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7. Simultan infuzie la rece de pulbere de nuc bio, 2 pe zi, dimineața și la prânz, din 1/2 linguriță rasă în 150 ml apă plată cu PH minim 8. Pe urmă stabilim etapele următoare.

      Apreciază

  34. Michaela zice:

    Buna ziua, am si eu o intrebare in ce priveste frunzele de nuc: am hipotiroidie si iau 25 Euthirox ..in ultimele luni de cand am inceput sa iau acest medicament am pus usor usor cam 5 kg de care nu reusesc sa scap..Imi puteti spune ce as putea sa iau pentru a reveni usor la vechea mea greutate? multumesc anticipat!

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Tiroida trebuie stimulată să se însănătoșească. Aș dori să faci o cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7 și două infuzii la rece din pulbere de nuc bio. Pe urmă discutăm etapa ce urmează.

      Apreciază

  35. Marin Mariana zice:

    Am 59 de ani , iau Eutyrox 100 de mg/zi avand hipotiroidita de tip autoimun, printre alte „bucurii” – caderea parului si o tendinta permanenta de ingrsare in conditii de alimentatie foarte controlata. Inafara ceaiului de frunze de nuc , 3 cani pe zi si hrana fara lactate, fra sare iodata si f putina carne mai exista remedii care sa suprime Eutyrox-ul si sa normalizeze functia tiroidei. Eu am mai capatat in plus si vitilygo. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati preciza unde va putem gasi ! Va multumesc si numai bine va doresc!

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Sistemul tău imunitar este foarte dereglat și atacă propriul organism. Trebuie lucrat să-l îndreptăm. O cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7. 15 zile pauză. O cură cu LEACURI DE LA BUNICA 6. În tot acest timp 2 infuzii, la rece, pe zi, dimineața și prânz, din pulbere de nuc bio. După ce termini îmi scrii.

      Apreciază

  36. Maria-Magdalena zice:

    Buna ziua. Eu am hipertiroidism si iau thyrozol 2.5. Ma simt destul de rau. Ce imi recomandati?

    Apreciază

  37. bota zice:

    de cata pulbere de nuc este nevoie la o ceasca de ceai ?

    Apreciază

  38. Diana zice:

    Si EU am Haschimoto,insa de anul trecut nu am Mai luat Eutirox.Consider ca mi e Mai bine fara. Simt un pic de tensiune in zona tiroidei dar atat. Acum alaptez..pot lua aceasta pulbere ?
    Multumesc

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Tiroidita Hashimoto se vindecă numai naturist. Da, poți lua pulbere bio, nu are contraindicații, dar cantități rezonabile, de max 1/2 linguriță rasă, de 2-3 ori pe zi.

      Apreciază

  39. Furulescu Livia zice:

    Buna ziua!…sufar de hipotirodie de 4 ani,numai iau pastile de 1 an si ceva,mi-am facut Tintura din frcute de nuc,recoltate in luna iulie,tintura din fructe se soc,si sport,sunt instrcutctor de Kangoo,mi-am repetat analizele si valorile sunt normale,..sanatate!

    Apreciază

  40. camelia zice:

    Tiroida autoimună. Iau zilnic Euthyrox 25 mg. Ma poate ajuta frunza de nuc? Mulțumesc

    Apreciază

  41. David Ioana zice:

    spunetimi si mie ce sa fac.pe ecografia de la tiroida mea scrie:structura tiroidei intens neomogena,intenshipoecogena,cu zone de fibroza.fara odemopatii latero cervicale.iau eutirox zilnic 125

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Faci o cură cu LEACURI DE LA BUNICA 7, reduci la 75, 1/4 linguriță pulbere de nuc bio, dimineața și la prânz cu 250 ml apă plată(PH min 8). Apoi discutăm.

      Apreciază

  42. liana zice:

    Nici eu nu mai am tiroida, iau Eutirox 112,5(o tbleta de 100 si jumatate de 25) de aproximativ 5 ani de zile. Care e problema? am cam adunat kilograme in plus, niciodata nu m-am incadrat in norme, dar acum am 98 de kg. la inaltimea de 1,63m. Imi puteti recomanda ce sa fac?

    Apreciază

  43. Torovescu mariana zice:

    Buna seara, am glanfa tiroida depistata de peste 8 ani.(acum am 28). Am facut ecografii,analize..mi s a spus ca este doar inflamata, mi a dat niste vitamine si sa elimin caffeina din alimentatie..si ca nu am nevoie de tratament cu pastile. Recent mi am facut niste analize in alta tara iar rez in mare parte st ok. Dar anti-tg (care nu prea inteleg la ce se refera) edte de aproape 15. Avand in vedere k limita este intre 1 si ceva si 4.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Dacă nu te doare nimic și ești în formă, totul e în regulă. Mănâncă multe legume și fructe crude și evită băuturile acide – cafea, ceai verde sau negru, cola, alcool, etc. Limitele alea sunt pentru marii mâncători de carne și băutori de bere.

      Apreciază

  44. maria zice:

    ia am tiroidea scoasa ca nu functiona si avea foarte multi noduli da nu reusesc sa slabesc ce pot face

    Apreciază

  45. Dana zice:

    Și pentru hipertiroidie?

    Apreciază

  46. asan zice:

    Mariana și sunt diagnosticata cu „tiroidita autoimuna cronica” și iau euthyrox 25_1/2cp/zi.multumesc!

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Cu timpul tiroida va fi distrusă de propriul tău sistem imunitar. Dacă vrei să urmezi o cură de vindecare a tiroidei, te rog să-mi spui.

      Apreciază

    • asan mariana zice:

      Da,doresc să încep un tratament condus de dv

      Apreciază

      • danielaaprodu zice:

        Începi cu o cură de LEACURI DE LA BUNICA 7, dacă poți procura ingredientele, conform formulei. Dacă nu, pe la sfârșitul lunii februarie voi lansa formula pt. oamenii ocupați de la oraș. Bei doar apă plată(PH minim 8), cu 1/4 zeama de la o lămâie medie la paharul de 250 ml. Uiți LACTATELE pentru TOATĂ VIAȚA. Carne f. rar sau deloc. Fără zahăr, făină albă, ulei rafinat, condimente dure(piper, ardei iute, muștar, etc), băuturi acide(inclusiv cafea). Legume și fructe crude = 50% din greutatea mâncării zilnice. MULTĂ VOINȚĂ. Dimineața, la prânz și seara spui, de câte 27 de ori : SUNT SĂNĂTOASĂ. Discutăm.

        Apreciază

  47. Florentina zice:

    Buna , am facut analizele urmatoare :
    ft3: 4,93
    Ft4 16,19
    Tsh 3,45
    Imi puteti da un diagnostic dupa acestea?

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Fiecare om este unic și total diferit de ceilalți oameni. Cunosc oameni care au tensiunea 24 cu 18 și sunt perfect normali, deși unii medici i-ar declara morți. Am nevoie de un diagnostic medical complet și competent, pentru a recomanda un tratament naturist.

      Apreciază

  48. asan zice:

    Am tiroidita autoimuna cronica și ca tratament Euthyrox25_1/2cp/zi

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      La tiroidita autoimună nu există cale de mijloc – ori faci o cură naturistă, de vindecare a tiroidei, ori continui tratamentul medicamentos.

      Apreciază

  49. Eu am un nodul tiroidian ….m-am ingrasat foarte tare -mentionez nu iau tratament !Am incercat cura de slabit m-am ingrasat dublu undeva este o problema …imi pute ti da un raspuns multumesc !

    Apreciază

  50. Ecaterina Androne zice:

    Am fost diagnosticata cu glanda tiroida hipertactiva,puternic vascularizata si cu un nodul pe partea dreapta a tiroidei.Diagnosticarea a fost facuta in Romania.In Spania(aici locuiesc) mi s-a facut o biopsie si rezultatul a fost ca totul e ok si ramane sa repet ecografia dupa un an,ca sa vada starea nodulului(creste sau ramane la fel).Problema e ca am pierdut foarte mult in greutate(de la 62kg la 49kg)si ma simt foarte obosita.Muschii imi obosesc foarte repede,nu mai am puterea care o aveam inainte,adorm foarte tarziu(ora 2-3 dimineata) ,si trebuie sa folosesc o perna mai inalta ca sa pot respira bine(altfel, simt ca ma sufoc).Mentionez ca nu mi sa prescris nici un tratament.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Două cure cu LEACURI DE LA BUNICA 7, la interval de 21 de zile(vezi blogul meu). Uiți de lactate TOTAL. Multe fructe crude dimineața și la prânz. Aș prefera ca fructele să fie 50% din greutatea mâncării zilnice. Nu mai pui gura pe alte băuturi decât apă plată( cu PH minim 8 ). Pe urmă discutăm. Uită și cafeaua.

      Apreciază

Lasă un comentariu