PLANTE DE LA BUNICA – 2 – Sunătoarea

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

PLANTE VINDECĂTOARE de la bunica Mița, zisă DOFTOROAIA.

Pe Facebook Grupul MEDICINA VIE.

Numită IARBA LINIȘTII, din sunătoare se folosește toată partea aeriană : tulpina, frunzele și florile. Este recomandată pentru : DEPRESIE, nervozitate, INSOMNIE, dureri menstruale și, mai ales, pentru REGENERAREA SISTEMULUI NERVOS CENTRAL în maladiile PARKINSON și ALZHEIMER. Pentru o viață de calitate și o bătrânețe liniștită, folosește preparate care au ca principal ingredient PULBEREA de SUNĂTOARE.

LEAC DE LA BUNICA pentru oprirea evoluției bolii PARKINSON : se amestecă 250 grame  de sunătoare, 100 grame conuri de hamei și 50 grame pelin, toate plantele fiind uscate la umbră, nu în cuptor. Se râșnește amestecul(pulbere) și se pune în borcan de sticlă cu capac etanș. Se ia o linguriță rasă de pulbere, de 3 ori pe zi, cu 1/2 oră înainte de mesele principale. Pulberea se amestecă bine cu salivă, apoi se înghite cu 1/2 pahar cu apă plată. Cura se ține 17 zile și se repetă din 3 în 3 luni, până se atenuează sau dispare tremuratul mâinilor. Nu se consumă lactate. Se consumă multă sfeclă roșie crudă. Plantele să fie din zone nepoluate, pentru că altfel pot accentua boala, datorită pesticidelor.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la PLANTE DE LA BUNICA – 2 – Sunătoarea

  1. moise raducan zice:

    Ptr atacul de panica care plante de la bunica sint bune ptr ca din 2010 iau numai medicamentatie dar fara nici un rezultat

    Apreciază

  2. danielaaprodu zice:

    Evită cafeaua, ceaiul verde/negru/roșu, alcoolul și orice medicament calmant/opiaceu. Bea, zilnic, în trei reprize, un litru de ceai de sunătoare, mentă, hamei și trifoi roșu(câte o lingură din fiecare la un litru de apă). Sănătate !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s