H.TIROIDA SE VINDECĂ NATURIST – BOALA BASEDOW-GRAVES

UN ARTICOL DE :

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

Thyroid_anatomy_PI

O tiroidă sănătoasă înseamnă o VIAȚĂ LUNGĂ și FERICITĂ.

Acest capitol este parte integrantă din Programul de vindecare naturistă a tiroidei, numit IUBESC TIROIDA / THYROID LOVE.

BOALA BASEDOW-GRAVES – SIMPTOME

Fiind un caz particular de hipertiroidie, boala Basedow-Graves are aproape aceleași simptome cu aceasta. În plus mai pot apărea căderea părului(alopecia), unghiile moi și sfărâmicioase, oftalmopatia(privirea fixă). Numită și GUȘA EXOFTALMICĂ, boala Basedow-Graves se remarcă printr-o ex-oftalmie pronunțată(ieșirea ochilor din orbite) și prin gușa difuză, în general fără noduli. Boala lovește în special sexul frumos, raportul fiind de 6 femei la un bărbat. Fiind o boală auto-imună, atacul sistemului imunitar asupra tiroidei inflamează tot timpul această glandă. Evident că mai pot exista și alte simptome, unele dintre ele fiind specifice și în alte boli. De aceea trebuie pus un diagnostic medical precis, altfel NU POT RECOMANDA o cură de vindecare EFICIENTĂ.

Graves-Disease

Boala Basedow-Graves are două manifestări externe extrem de inestetice: ex-oftalmia(foto stânga) și gușa(foto dreapta), rezultată din mărirea volumului tiroidei.

BOALA BASEDOW-GRAVES – CAUZE

Principalele cauze ale bolii Basedow-Graves sunt, conform CERCETĂRILOR MELE, următoarele: ALIMENTAȚIA DEFICITARĂ în IOD de CALITATE, dar și DEZECHILIBRATĂ în NUTRIENȚI și o MARE CANTITATE de STRES, acumulată în timp. Aceste două cauze, împreună sau CHIAR separat, favorizează DERUTAREA sistemului imunitar, care ATACĂ celulele propriului corp.

BOALA BASEDOW-GRAVES – CURA DE VINDECARE

Cura de vindecare va restabili echilibrul întregului organism. Cura începe cu o DETOXIFIERE GENERALĂ, se trece la o ALIMENTAȚIE/DIETĂ echilibrată,  se urmează cura de PULBERI din PLANTE MEDICINALE și se execută programe fizice și de COMBATERE a STRESULUI.

LEACURI DE LA BUNICA

Tiroida se poate vindeca urmând PROGRAMUL MEU, numit IUBESC TIROIDA/THYROID LOVE. O parte esențială a acestui program, cu o pondere de peste 60%, o reprezintă Leacurile de la Bunica.

4(5)

Leacurile pentru tiroidă respectă experiența, de peste 80 de ani, a bunicii mele, Mița, zisă DOFTOROAIA.

Leacuri de la Bunica pentru BOALA BASEDOW-GRAVES găsești aici

Pentru orice întrebare, problemă sau lămurire, mă găsești pe blog și pe e-mail – alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro

Vizitează, cât poți de des, pe facebook, Grupul MEDICINA VIE, Grupul PUBLI MEDICINA VIE și pagina mea Alexandru Buruiana Aprodu. Acolo vei găsi multe sfaturi bune pentru sănătatea ta.

ÎȚI DORESC MULTĂ SĂNĂTATE !

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s