CAFENEAUA CU PISICI – SĂNĂTATE NATURALĂ

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

Prima cafenea cu pisici(CAT CAFE, în limba engleză), numită Cat Flower Garden, s-a deschis în capitala Taiwan-ului, Taipei, în anul 1998. De atunci această modă s-a răspândit rapid în lume, în acest moment existând mii de asemenea cafenele.

O cafenea cu pisici, în MONTREAL, Canada.

Ca orice afacere de succes cafeneaua cu pisici răspunde la cele două cerințe sociale – patronul să scoată un profit bun iar clienții să fie mulțumiți.De ce este bine să te duci la cafeneaua cu pisici ? Spre deosebire de o cafenea obișnuită, să zicem STARBUCKS, cea cu feline mici și simpatice îți oferă prilejul de a te juca cu ele sau doar de a le mângâia. Și asta doar contra unei sume modice, adăugată la consumație, necesară pentru îngrijirea și hrana pisicilor.

Există și alte beneficii pentru clienții acestor cafenele ? Desigur, din plin, cum spun japonezii, care și-au umplut țara cu CAT CAFE-uri. În primul rând joaca, chiar la vârste înaintate, te face să uiți de griji și ALUNGĂ STRESUL din tine. Iar simpla mângâiere a unei pisici îți scade TENSIUNEA ARTERIALĂ. Ba chiar te eliberează de ENERGIILE NEGATIVE, captate de corpul tău de la oamenii răi.

De aceea aștept, cu nerăbdare, deschiderea cafenelelor cu pisici și în România. Poate că la început nu vor fi multe, pentru că pare o idee tâmpită pentru unii, dar sigur clienții de la CAT CAFE vor fi mai sănătoși, decât clienții multor alte localuri.

E lucru dovedit – proprietarii de pisici merg de CINCI ORI mai rar la medic.

Iar dacă ai acasă una sau mai multe pisici vei și mai sănătos, decât simplul client de la CAT CAFE. Dar, despre asta, voi scrie într-un viitor articol.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s