Leacuri de la Bunica – COLON IRITABIL – Leacuri pentru orășeni

SINGURELE LEACURI DIN ROMÂNIA PREPARATE SPECIAL NUMAI PENTRU TINE.

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

Bunica Mița, zisă DOFTOROAIA, a trăit 107 ani.  A vindecat peste 200.000 de oameni.

Bunica Mița a făcut parte din viața mea timp de aproape 33 ani. Am început ucenicia, sub stricta ei supraveghere, în vremea vacanțelor școlare. Cu timpul, însă, vacanțele s-au transformat doar în weekend-uri, pentru ca mai apoi întâlnirile noastre să se rărească și mai mult, după ce m-am căsătorit și am devenit tată. Atunci când m-am confruntat cu unele afecțiuni ale copiilor mei, mi-am adus aminte de faptul că bunica avea sute de leacuri pentru aproape orice boală, toate fiind moștenite de generații întregi. Bunica Mița prepara leacurile din multe plante, majoritatea fiind culese cu mâinile ei, din dragoste pentru oameni și pentru natură, ea având convingerea că Dumnezeu a lăsat la îndemâna omului tot ce are nevoie pentru a fi sănătos și fericit. Și avea dreptate. Niciodată nu voi uita mirosurile amestecate, din plantele proaspăt culese, care se uscau în săculeți de pânză, atârnați de frânghii, în podul casei bătrânești. Acesta este motivul pentru care vreau să vă dăruiesc din cunoștințele, de sute de ani, ale unei persoane atât de dragi mie.

1. COLONUL IRITABIL.  Colonul iritabil este o afecțiune care, prin simptome extrem de neplăcute (diaree, balonare, crampe), creeaza mari probleme sociale celui afectat. Mai mult, aceasta boală duce direct la alte afecțiuni mai grave, cum ar fi EPUIZAREA FIZICĂ a organismului, DEPRESIE sau CANCER. Din păcate, colonul iritabil afectează în jur de 30% din populație, iar majoritatea suferinzilor sunt femei. Este clar că o femeie balonată, căreia îi huruie intestinele în public, oricât ar fi de frumoasă, va deveni o femeie complexată.

2. EFECTELE LEACULUI

 • Micșorează, spre zero, FLATULENȚA
 • Cicatrizează RĂNILE de pe colon
 • Crește VITALITATEA organismului
 • Îndepărtează EPUIZAREA FIZICĂ
 • Vindecă COMPLEXELE de INFERIORITATE

3. CUM SE CONSUMĂ LEACUL. De trei ori pe zi, cu o oră și jumătate înaintea meselor principale, se consumă o lingură RASĂ de leac, cu 200 mililitri de apă plată, cu PH-ul de minim 8 (verifici pe ambalajul sticlei). În apă se adaugă și o linguriță de zeamă de lămâie. Apa va fi la temperatura corpului.

4. CÂT DUREAZĂ CURA.  Cura obișnuită durează 35 de zile. Persoanele care au colonul foarte afectat, chiar cu sângerări, vor face 2 cure, cu o pauză de 21 de zile între ele. Se va face o cură de întreținere pe an.

5. COMPOZIȚIA LEACULUI.  Amestec de pulberi din: plante medicinale (între 11 și 15, vezi paragraful 7), fructe de pădure și fructe domestice. Toate componentele sunt BIO/ECO.

6. UNDE GĂSEȘTI LEACUL.  Leacul se găsește la rubrica LEACURI DE LA BUNICA  a prezentului blog aici

7. LEACUL ESTE PERSONALIZAT. La cerere leacul poate fi personalizat (poate să fie mai puternic sau mai blând). Costurile suplimentare vor fi adăugate la valoarea leacului. De aceea, la solicitarea leacului, trebuie să completezi cu mare atenție FIȘA PERSONALĂ de aici

8. REGIM ALIMENTAR. Pe toată perioada curei recomand evitarea următoarelor alimente:

 • Lactate, carne, ouă și orice produse derivate
 • Zahăr, produse de panificație cu gluten, ulei rafinat, margarină.
 • Băuturi acide (alcool, carbogazoase, cafea, ceai negru și verde etc.)
 • Prăjeli
 • Condimente agresive (ardei iute, piper, muștar etc.)

Poți consuma:

 • Multe fructe și legume crude.
 • Fructe uscate, semințe, nuci și cereale fără gluten.
 • Apă plată (PH minim 8) și sucuri naturale preparate din fructe și legume proaspete.
 • Mâncare gătită la abur/fiartă/la cuptor.

9. SCAUNUL.  Recomand două scaune pe zi, dar și unul este suficient. INTERZIC purgativele sau laxativele de orice fel. Se admite, în caz de constipație prelungită, ULEIUL de RICIN.

10. REACȚII ADVERSE.  Leacul, fiind INTEGRAL NATURAL, nu are reacții adverse. În perioada curei nu se vor folosi, pe cât posibil, MEDICAMENTE. Medicamentele scad efectele vindecătoare ale plantelor.

11. ALTE RECOMANDĂRI.

 • Persoanele trecute de  60 de ani, precum și cele pensionate de mai mult timp, vor face 2 cure anuale.
 • Leacul se ține în borcan etanș de STICLĂ.
 • Vizitează, cât mai des, pe Facebook, Grupul  MEDICINA VIE. Acolo vei găsi multe sfaturi bune pentru sănătatea ta.

12. ATENȚIONARE.  Nerespectarea regimului alimentar prescris scade mult eficiența acestui leac. Se admit mici excepții (zile festive, onomastici, etc.), nu foarte dese.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s