LEACURI DE LA BUNICA – 1 – Pietre la rinichi

           Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste

             Leacuri moștenite de la bunica Mița, zisă DOFTOROAIA.

Vezi pe Facebook  Grupul MEDICINA VIE și Grupul PUBLI MEDICINA VIE

Se pun în blender 2 mere Ionatan mijlocii + 2 mere Golden Delicious mijlocii( românești, de preferat) + 1/2 lămâie cojită + 100 grame spanac verde(sau păpădie, pătlagină, trifoi, ștevie), totul tăiat mărunt. Se adaugă 300 mililitri(0,3 litri) de apă plată(de preferat cu PH-ul între 7,5 și 8,0). Se pornește blenderul un minut și nu mai mult, pentru că se oxidează amestecul și își pierde proprietățile. Amestecul se bea imediat, la orele 8, 13 și 18. Nu se mănâncă nimic timp de o oră. Cura durează 45 de zile, pentru eficiență maximă. În timpul curei pietrele eliminate s-ar putea să producă sângerări minore, care vor înceta foarte repede. Numărul de scaune(defecații) ar putea ajunge la 3 pe zi, asta însemnând o detoxifiere a organismului. Va scădea pofta de mâncare, dar și greutatea corporală. În schimb va crește energia vitală, adică vei obosi mult mai greu.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la LEACURI DE LA BUNICA – 1 – Pietre la rinichi

  1. elena zice:

    MULTUMESC FRUMOS BUNICA TOTUL ESTE F INTERESANT ., MA TEM S-O SPUN ., DAR EXISTA UN MENTAL IN FIECARE PERSOANA DUPA CARE SE GHIDEAZA SI EVOLUEAZA DUPA PROPRIILE PRINCIPII.

    Apreciază

Lasă un comentariu