K. TIROIDA SE VINDECĂ – TIROIDA LIPSĂ

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

O tiroidă sănătoasă înseamnă o VIAȚĂ LUNGĂ și FERICITĂ. Din păcate, în acest caz, când tiroida S-A DUS, se pot doar atenua efectele adverse ale hormonilor tiroidieni sintetici.

Acest capitol este parte integrantă din Programul de vindecare naturistă a tiroidei, numit IUBESC TIROIDA / THYROID LOVE.

TIROIDA LIPSĂ – SIMPTOME

Din diferite considerente medicale, medicul extirpă tiroida(operație numită tiroidectomie). De acum înainte cetățeanul nu mai are cine să-i producă hormoni tiroidieni și va deveni dependent, TOATĂ VIAȚA, de hormonii sintetici. Dar, odată cu tiroida sunt extirpate și cele 4 GLANDE PARATIROIDE, cele ce reglează nivelul de calciu în organism. Și pentru aceste GLANDE LIPSĂ cetățeanul va trebui să ia, TOATĂ VIAȚA, medicamente. Iată REACȚIILE ADVERSE ale hormonilor tiroidieni sintetici, reacții pe care le putem numi SIMPTOME ale TIROIDEI LIPSĂ: creșterea frecvenței cardiace, palpitații, tulburări de ritm cardiac, dureri de tip anginos, dureri de cap, slăbiciune, crampe musculare, intoleranță la căldură, febră, tulburări menstruale, tremurături, neliniște, insomnie, transpirații abundente, pierdere masivă în greutate, diaree. Și nu vreau să te mai sperii și cu reacțiile adverse ale medicamentelor de substituție pentru glandele paratiroide.

Aceasta este o poză care ar trebui să te sperie rău – este o TIROIDĂ EXTIRPATĂ. Ținând cont de ce ai să pățești tot restul vieții tale, gândește-te bine înainte de a fi de acord cu extirparea tiroidei.

TIROIDA LIPSĂ – CURA DE ÎNTREȚINERE

În acest caz nu mai putem vorbi de vindecarea tiroidei, pentru că ea nu mai există. Tot ce pot eu să fac, cu leacuri naturiste, este să asigur o CALITATE SATISFĂCĂTOARE a VIEȚII celui fără tiroidă. Acest lucru se realizează începând cu o cură de DETOXIFIERE GENERALĂ, pentru a putea acționa asupra unui corp fără toxine, urmată de o cură de eliminare a simptomelor expuse mai înainte. Apoi se va urma o CURĂ DE ÎNTREȚINERE,  cură ce va ATENUA, sau chiar ANULA, efectele adverse ale medicației alopate.

UN SFAT PRIETENESC: Fă tot ce poți ÎNAINTE de a renunța la tiroida ta.

LEACURI DE LA BUNICA

Tiroida se poate vindeca( sau, în acest caz, de TIROIDĂ LIPSĂ, obține o viață aproape normală) urmând PROGRAMUL MEU, numit IUBESC TIROIDA/THYROID LOVE. O parte esențială a acestui program, cu o pondere de peste 60%, o reprezintă Leacurile de la Bunica.

Leacurile pentru tiroidă respectă experiența, de peste 80 de ani, a bunicii mele, Mița, zisă DOFTOROAIA.

Leacuri de la Bunica pentru TIROIDA LIPSĂ găsești aici

Pentru orice întrebare, problemă sau lămurire, mă găsești pe blog și pe e-mail – alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la K. TIROIDA SE VINDECĂ – TIROIDA LIPSĂ

  1. Maria zice:

    M-am operat. Mi-a scos toată tiroida. Acum m-a sufoc din gst. In gât nu am lărgimea de a respira. M-a sufoc. M-a simt strangulata. Simt in gât un nod, parca M-am înecat cu ceva și nu se duce. M-a enervez. Ce sa fac? Poate cineva sa m-a ajute? Am doar 9 zile de la operație.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Bună seara.
      Tocmai ai eliminat glanda-guvernator a corpului tău. E rău, dar nu e o nenorocire mortală. Stările pe care le ai arată că trupul tău e inflamat după operație și plânge după tiroidă. Cam într-o lună ai să te liniștești, parțial. În acest timp ia și citește capitolul Leacuri de la Bunica-TIROIDA LIPSĂ, de pe prezentul blog. Apoi putem continua dialogul. Sau nu.
      Dr. ABA

      Apreciază

  2. Constantin zice:

    Bună. Sotia mea a fost diagnosticată cu nodul la tiroida de vreo 2-3cm și ar dori dacă știe cineva vreun tratament naturist pentru așa ceva.Nu am vrea sa renunțăm la tiroada ci sa încercăm un tratament mai intai.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Bună seara.
      Pentru o opinie competentă am nevoie de diagnosticul medical, vârsta, înălțimea, greutatea, ce tratamente urmează și cu ce medicamente, starea psihică și orice alte informații ce crezi că mă pot ajuta.
      Dr. ABA

      Apreciază

  3. Ciornovalic Constanta zice:

    Buna,v-as sugera,daca sunteti de acord sa va imaginati diverse momente din viata dumnevoastra,in care ati fost stresata,in care ati uitat de armonie si ati daruit mai mult la altii..Multe din acele repetitive momente si starile lor au culminat cu cu starea actuala.Chiar daca ati fost operata, si nu mai aveti pe scumpa tiroida,credeti ca vi s-a operat si sufletul?Mai aveti multe de invatat si de facut.

    Apreciază

  4. Oana zice:

    Buna
    Am un nodul de 5 cm si doi mai mici la tiroida, in rest toate funcțiile sunt ok! Oare pot sa micșorez nodulul cu ceva tratament? Iau 1/2 din 0,25 euthyrox, seleniu si vit d! Nodulul e solid, vascularizat si bine delimitat

    Apreciază

  5. Gavril Liliana zice:

    Bunaziua,
    Nu ai am tiroida din 2015. Mi-ar fi utile sfaturi de imbunatatire a vietii fara tiroida, ma chinuie 10kg in plus si slabiciune musculara. Multumesc anticipat

    Apreciază

Lasă un comentariu