I. TIROIDA SE VINDECĂ – TIROIDITA HASHIMOTO

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

O tiroidă sănătoasă înseamnă o VIAȚĂ LUNGĂ și FERICITĂ.

Acest capitol este parte integrantă din Programul de vindecare naturistă a tiroidei, numit IUBESC TIROIDA / THYROID LOVE.

TIROIDITA HASHIMOTO – SIMPTOME

Tiroidita Hashimoto, cunoscută și sub denumirea de GUȘA LIMFADENOIDĂ, are câteva simptome specifice: anxietate, iritabilitate, diaree sau constipație, tahicardie, oboseală, dureri musculare, creștere în greutate, răgușeala, îngroșarea gâtului. Principalul semn al tiroiditei Hashimoto este  FORMAREA GUȘEI. Iar când gușa este foarte voluminoasă, datorită compresiei pe trahee, apare și RĂGUȘEALA. Evident că mai pot exista și alte simptome, unele dintre ele fiind specifice și în alte boli. De aceea trebuie pus un diagnostic medical precis, altfel NU POT RECOMANDA o cură de vindecare EFICIENTĂ.

Tiroidita Hashimoto este cel mai grav caz de hipotiroidie. Netratată corect această boală va duce la distrugerea TOTALĂ a tiroidei. Din păcate, tiroidita Hashimoto reprezintă 90% dintre cazurile de hipotiroidie.

TIROIDITA HASHIMOTO – CAUZE

Principalele cauze ale apariției tiroiditei Hashimoto sunt, conform cu CERCETĂRILE MELE, următoarele: SUPRA-ALIMENTAREA organismului cu IOD ANORGANIC și ALIMENTAȚIA/DIETA TOTAL GREȘITĂ. Aceste două cauze creează un haos în organism și transmit semnale greșite sistemului imunitar. Rezultatul este ATACUL sistemului imunitar asupra tiroidei și distrugerea, în timp, a acesteia.

TIROIDITA HASHIMOTO – CURA DE VINDECARE

Cura de vindecare va restabili echilibrul întregului organism. Cura începe cu o DETOXIFIERE GENERALĂ, se trece la o ALIMENTAȚIE/DIETĂ echilibrată,  se urmează cura de PULBERI din PLANTE MEDICINALE și se execută programe fizice și de COMBATERE a STRESULUI.

LEACURI DE LA BUNICA

Tiroida se poate vindeca urmând PROGRAMUL MEU numit IUBESC TIROIDA/THYROID LOVE. O parte esențială a acestui program, cu o pondere de peste 60%, o reprezintă Leacurile de la Bunica.

Leacurile pentru tiroidă respectă experiența, de peste 80 de ani, a bunicii mele, Mița, zisă DOFTOROAIA.

Leacuri de la Bunica pentru TIROIDITA HASHIMOTO găsești aici

Pentru orice întrebare, problemă sau lămurire, mă găsești pe blog și pe e-mail – alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

20 de răspunsuri la I. TIROIDA SE VINDECĂ – TIROIDITA HASHIMOTO

 1. Balint Mariana zice:

  As dori sa va intreb daca aveti o parere despre capsulele Ashwagandha folosite in tratarea tiroidei hasimoto ?

  Apreciază

  • danielaaprodu zice:

   La fel ca și apa sfințită, ginsengul indian, zis ashwagandha, nu face nici bine și nici rău. Asta în cazul fericit, când nu este un fals, așa cum sunt majoritatea produselor din acea veselă parte a lumii. Deci îl iei pe propria răspundere. Dr. ABA

   Apreciază

 2. Bună ziua!
  Am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna (TSH -700) și am probleme de creștere în greutate (1,62/66kg) contrar regimului de hrana.
  V.as fi recunoscătoare pentru îndrumări.
  Mulțumesc!

  Apreciază

 3. Anton Mirella zice:

  Pentru noduli tiroidieni ce recomandați?

  Apreciază

  • danielaaprodu zice:

   Bună seara.
   Am nevoie de mai multe date. De aceea te rog să completezi partea de date personale din FIȘA PERSONALĂ, aflată la rubrica LEACURI DE LA BUNICA a prezentului blog.
   Dr. ABA

   Apreciază

   • Anton zice:

    Anton Maria Mirella-61 ani,Noduli tiroidieni de 1,9/2,1 cm.Fara tratament.Stare generala bună.Analize specifice glandei tiroide în parametri.Slatina Olt București. B-dul A.I Cuza nr.3 SC. A April. 9

    Apreciază

   • danielaaprodu zice:

    Bună ziua.
    Nodulii tiroidieni sunt o extensie, necesară sau nu, a glandei tiroide. Ei ne indică un necesar crescând de hormoni tiroidieni. Dacă nodulii nu te deranjează și te simți bine, lasă-i în pace și vezi-ți de viață, pentru că orice intervanție chirurgicală sau medicamentoasă va duce la agravarea afecțiunii. Preventiv îți recomand o cură cu Leacuri de la Bunica-CURĂȚAREA INTESTINULUI, una dintre cele două variante de pe blog.
    Dr. ABA

    Apreciază

 4. Maria zice:

  Buna seara pt tiroida autimuna ce imi recomandati!multumesc!

  Apreciază

  • danielaaprodu zice:

   Bună seara.
   Te rog să citești, în rubrica TIROIDA SE VINDECĂ a prezentului blog, tot ce am scris despre tiroidita Hashimoto. Apoi putem discuta la concret cum putem vindeca tiroida.
   Dr. ABA

   Apreciază

 5. Daniela Maria Timis zice:

  Buna ziua,

  In timpul sarcinii ce anume trebuie urmat pentru a mentine tiroida autoimuna sub control? Hormonii tiroidieni sunt aproape dublii ca valoare ; celelalte analize ale tiroidei sunt in parametrii normali.
  Ce ma sfatuiti?
  Multumesc

  Apreciază

  • danielaaprodu zice:

   Bună seara.
   Tiroida se vindecă naturist cu plante medicinale. Aceste plante NU AU EFECTE ADVERSE, așa cum au medicamentele. Ca să-ți pot da o soluție competentă am nevoie de mai multe informații – vârstă, înălțime, greutate, diagnostic medical, tratamentul urmat și orice alte informații ce le consideri utile. Ca să nu facem publice discuțiile noastre prefer mail-ul alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro
   Dr. ABA

   Apreciază

 6. Zugravu kati zice:

  Bună ziua, am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna am făcut analizele tsh f3 f4 limite normale Tpo. 740.am luat în greutate ce i. I recomandați? Medicul mi a prescris Procor t.

  Apreciază

  • danielaaprodu zice:

   Bună seara.
   Te rog să citești, cu mare atenție, articolul L4. Leacuri de la Bunica-TIROIDITA HASHIMOTO, de pe prezentul blog. Dacă-ți place ce am scris acolo putem continua dialogul. Pentru confidențialitatea datelor personale prefer dialogul pe mail-ul meu alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro
   Dr. ABA

   Apreciază

 7. manea carolina zice:

  Bună ziua ,sunt diagnosticată cu tiroida autoimuna iau eutyrox una pe zi dar tot nu mă simt bn am stări nervoase oboseala apatie

  Apreciază

 8. Cu ce leacuri poate fi sostituit eutiroxul pentru hipotiroidism, gușă bazedow,??? Este toxic și cu ce poate fi înlocuit?? Cum se poate rezolva – curățenia corpului de toxine, pentru sistemul limfatic????

  Apreciază

  • danielaaprodu zice:

   Citește, cu maximă atenție, lucrarea mea TIROIDA SE VINDECĂ – IUBESC TIROIDA. Acolo vei afla că există o singură soluție – ÎNSĂNĂTOȘIREA TIROIDEI.
   Dr. ABA

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s