C. TIROIDA SE VINDECĂ – Perioadele de Vindecare

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

O tiroidă sănătoasă înseamnă o VIAȚĂ LUNGĂ și FERICITĂ.

Acest capitol este parte integrantă din Programul de vindecare naturistă a tiroidei, numit IUBESC TIROIDA / THYROID LOVE.

PERIOADELE DE VINDECARE ALE TIROIDEI

Bolile tiroidei trebuie abordate cu MULTĂ DELICATEȚE, dar și cu MULTĂ RĂBDARE, pentru că avem de-a face cu un organ foarte complex. Nu poți trata tiroida ca pe un furuncul, pe care îl tai, îi storci puroiul și ai rezolvat problema. În vindecarea naturistă schimbările în bine se produc mai lent, dar mult mai temeinic și, cel mai important lucru, sunt IREVERSIBILE. Asta dacă ai să respecți PROGRAMUL MEU de vindecare, numit IUBESC TIROIDA / THYROID LOVE.

Din practica bunicii mele, Mița, zisă DOFTOROAIA, dar și din experiența mea, de peste 30 de ani, iată perioadele de vindecare ale tiroidei :

  1. Tiroida se vindecă, bine și repede, în 4-6 luni, dacă este diagnosticată cât mai devreme. De aceea, la orice simptom suspect, fă un control medical.
  2. Tiroida se vindecă într-o perioadă medie, de 5-9 luni, chiar dacă a fost în tratament alopat ani de zile. Perioada este mai lungă pentru că organismul este plin de toxine. Iar aceste toxine se elimină în luni de zile, în funcție de cât de intoxicat este corpul.
  3. Tiroida se vindecă de CANCER, chiar în STADIU TERMINAL, într-o perioadă de 6-12 luni. În acest caz sunt foarte importante DORINȚA BOLNAVULUI DE A TRĂI și RESPECTAREA 100% a PROGRAMULUI MEU. Orice abatere, cât de mică, scade drastic șansa de vindecare.

Cancerul de tiroidă se vindecă sigur. Doar dacă apelezi la vindecarea naturistă.

4. Există, din păcate, și cazul când tiroida a fost extirpată. Această situație eu o numesc TIROIDA LIPSĂ. Este, de fapt, situația cea mai COMPLEXĂ, pentru că, odată cu tiroida, sunt extirpate și GLANDELE PARATIROIDE. Lipsa acestor micuțe glande va crea un HAOS  la DISTRIBUȚIA CALCIULUI în organism. În plus, bolnavul va trebui să ia hormoni tiroidieni sintetici TOATĂ VIAȚA. Iar acești hormoni au efecte secundare și adverse extrem de neplăcute, ba chiar periculoase. Și în acest caz există abordare naturistă. Din păcate, în multe cazuri extirparea tiroidei nu rezolvă cancerul, care a apucat să se răspândească prin corp.

SFATUL MEU : NU ACCEPTA NICIODATĂ EXTIRPAREA TIROIDEI. Asta pentru că există și șansa vindecării naturiste.

LEACURI DE LA BUNICA

Tiroida se poate vindeca urmând PROGRAMUL MEU, numit IUBESC TIROIDA/THYROID LOVE. O parte esențială a acestui program, cu o pondere de peste 60%, o reprezintă Leacurile de la Bunica.

Leacurile pentru tiroidă respectă experiența, de peste 80 de ani, a bunicii mele, Mița, zisă DOFTOROAIA.

Leacuri de la Bunica pentru BOLILE TIROIDEI găsești aici

Pentru orice întrebare, problemă sau lămurire, mă găsești pe blog și pe e-mail – alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

31 de răspunsuri la C. TIROIDA SE VINDECĂ – Perioadele de Vindecare

  1. Tanase Constantina zice:

    As vrea sa primesc si eu sfaturile date de bunica Dvs.privint disfuncțiile tiroidei.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Toată lucrarea TIROIDA SE VINDECĂ va fi publicată, treptat, pe acest blog. Așa că rămâne doar s-o citești.

      Apreciază

    • Liliana Ocolasu zice:

      Sunt operata am tiroida scoasa si sunt dianosticata cu hipotiroidism am avut un micro carcinom acum8 ani si sunt bine ,ce tratament naturist asi putea lua sa mi fie mai bine iau Eutirox de 100 mg

      Apreciază

      • danielaaprodu zice:

        Bună seara.
        Citește, cu foarte multă atenție, la rubrica TIROIDA SE VINDECĂ, articolul L6.Leacuri de la Bunica-TIROIDA LIPSĂ. Dacă-ți place ce am scris acolo rămânem în contact. Dacă nu, nu.
        Dr. ABA

        Apreciază

  2. Boberschi Rodica zice:

    Va multumesc ca existati.Din 10 medici endocrinologi unul singur mi-a spus sa nu ma operez de tiroida.Aas dori si eu sa primesc sfaturile Dvs. Va multumesc.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Îți mulțumesc pentru aprecierea ta. Ca să pot să te sfătuiesc, îmi trebuie : diagnosticul medical pentru tiroidă, medicația actuală. parametrii fizici(vârsta, înălțimea, greutatea) și starea psihică(cum o apreciezi tu). Dar și orice alte informații, care crezi că mă pot ajuta să-mi formez o părere corectă.

      Apreciază

  3. Lucia Anca zice:

    Si eu as lupta in continuare din rasputeri pentru a nu face operatie de extirpare a tiroidei din cauza celor 2 noduli pe care-i am.Ce as putea sa mai fac pentru a micsora nodulii?Va multumesc anticipat pentru niste sfaturi.Am citit implicatiile inlaturarii tiroidei.

    Anca Stanescu

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Bună seara Anca. Ca să-ți pot da un sfat vreau niște informații : vârsta, înălțimea, greutatea, diagnosticul medical, medicația prescrisă, starea psihică și orice altceva ce crezi că-mi poate fi de folos.

      Apreciază

  4. daniela stingaciu zice:

    buna ziua , va deranjez cu o intrebare o tiroida atrofiata si nevascularizata se mai poate activa?

    Apreciază

  5. Mihaela matanes zice:

    Buna seara.am in nodul tiroidian pe partea dreapta de aproximativ 9ani.nu mi-am mai facut analizele de mult timp.nu iau nimic medical.in ultimul timp mai iau capsule de potentilla alba. As dori ceva natural ca sa imi dispară nodulul .este puțin proieminent! Multumesc mult.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Bună seara. Dacă nu te doare și nu te simți rău din cauza tiroidei, eu zic să stai liniștită și să-ți vezi de viață. Cine te iubește te va accepta și cu acea mică umflătură.

      Apreciază

  6. adriana zice:

    Buna ziua, am fost diagosticata cu hipotiroidita autoimuna in urma cu 4 ani, acum iau eutirox 100mg, am inceput cu 25mg, inaltime 1,69m greutate 90 kg, am incercat cu diferite ceaiuri soc, sunatoare si lavanda, reflexoterapie…s a tot inrautatit.Am inceput cu iod organic si m am simtit mult mai bine desi medicul curant mi a spus ca nu am voie iod.Ultimele analize FT4 1,39ng/dlv.n: 0.89-1.76;TSH 2.409 microUI/ML, v.n.0.55-4.78;ATPO 942UI/ml, v.n.-<35UI/ml.Glicemie 88.7mg/dl;

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Bună ziua. Tiroida ta e pe cale să fie distrusă complet, de propriul tău sistem imunitar. Iar asta se petrece într-un ritm extrem de rapid, care mă sperie și pe mine. Dovada cea mai clară este că, în doar 4 ani, ți s-a mărit doza de euthyrox cu 400%. Dacă vrei să te vindeci naturist trebuie să începi cu o cură de detoxifiere a organismului. În cazul tău recomand o cură cu Leacuri de la Bunica 6-OBEZITATEA. După această cură putem aborda vindecarea tiroidei.

      Apreciază

  7. gocan marinela zice:

    As dori sa-mi spuneti daca as putea trata boala mea fara operatie;hiperparatiroida,am ca.marit,parathormon 209 ,am o formatiune crescuta pe una din paratiroide.Va multumesc!

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Bună seara. Glandele paratiroide mențin echilibrul calciului în organism. Dar ele, fiind așezate chiar pe glanda tiroidă, fac un corp comun cu această glandă ce guvernează metabolismul organismului nostru. Iar orice boală/disfuncție a tiroidei afectează grav paratiroidele. Din experiența mea cred că există și o suferință a tiroidei, pe fondul saturării organismului tău cu toxine. Pentru a evita o operație riscantă(și de multe ori cu rezultate îndoielnice) îți recomand să începi vindecarea cu o cură naturistă de detoxifiere generală a organismului. Eu oricum nu recomand intervenții chirurgicale pe tiroidă.

      Apreciază

  8. Oana Varzaru zice:

    Buna ziua.
    Am fost diagnosticata cu hipotiroidism primar (subclinic) acum 10 ani, dar analizele au reintrat in normal in decurs de un an de la punerea diagnosticului. Intre timp, a aparut un nodul pe lobul stang, dar de dimensiuni foarte mici, analizele ramanand in parametrii normali. Acum 2 ani si jumatate, pe fondul unui soc post-traumatic, hipotiroidismul s-a declansat din nou, iar de atunci iau tratament cu Euthyrox care a crescut de la 25 unitati (acum doi ani) la 100 (in prezent). Acum doua luni, la control, TSH-ul era 8,62. Mentionez ca celelalte analize (T3, T4, ATPO, etc) sunt si au fost mereu in parametrii.
    Din pacate, am o multime de reactii care imi afecteaza viata: palpitatii, extrasistole, bufeuri, transpiratii bruste, frisoane, inrosirea fetei cu senzatie de caldura, neliniste, anxietate, tremor, etc.
    Am 32 de ani, 51 de kg si 1, 64 m, iar starea de spirit este satisfacatoare.
    De o saptamana am inceput sa iau de doua ori pe zi un ceai pentru afectiuni tiroidiene in care adaug tinctura de dragaica, iar de aproximativ doua saptamani, am renuntat la lactate, zahar, faina alba.
    De multa vreme caut o abordare naturista si ma bucur enorm ca am dat peste site-ul dumneavoastra. De aceea, daca aveti timp, as dori sa stiu ce parere aveti vis-a-vis de situatia mea si care sunt pasii pe care considerati ca ar trebui sa ii urmez in continuare.

    Cu stima si multumire,
    Oana Varzaru.

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Bună seara. Creșterea foarte rapidă a dozei de euthyrox arată că există o degradare accelerată a producției de hormoni tiroidieni, adică o atrofiere îngrijorătoare a tiroidei tale. O asemenea degradare se produce, de obicei, la vârste foarte înaintate, cam peste 85 de ani, și nu la vârsta de 32 de ani. Aceste situații sunt produse de acumulări enorme de toxine, în organism, pe parcursul a mulți ani, din cauza alimentației și stresului. De aceea, pentru a stopa atrofierea totală a tiroidei, îți recomand, pentru început, să faci o cură naturistă drastică, de detoxifiere a organismului. Pe urmă vei urma o cură naturistă de vindecare a tiroidei. Dar să nu te aștepți la pastile miraculoase, care te vindecă în 24 de ore. Vindecarea naturistă este LENTĂ, dar SIGURĂ, și nu are efectele adverse pe care ți le produc medicamentele și pe care le simți acum pe pielea ta.

      Apreciază

      • Oana Varzaru zice:

        Buna seara. Va multumesc pentru raspuns.
        As mai avea doua intrebari daca va permite timpul sa imi raspundeti.
        Ce mai presupune perioada de detoxifiere in afara de leacuri de la bunica-curatarea intestinului si dieta vegetariana preponderent crudivora?
        Pe toata durata curelor de detoxifiere si vindecare, va mai trebui sa iau medicamentul hormonal?

        O seara buna si sanatate!

        Apreciază

      • danielaaprodu zice:

        Bună seara. În perioada detoxifierii urmezi cura, așa cum apare pe blog, dar iei și medicația prescrisă, pentru că tiroida este încă bolnavă. Dar, după detoxifiere, vor dispărea sau măcar se vor atenua reacțiile adverse ale medicamentului, deci te vei simți mult mai bine. În etapa următoare vom începe să micșorăm dozele medicației, pas cu pas, în funcție de rezultatele lunare. Scopul final este ca tiroida să producă singură necesarul de hormoni tiroidieni.

        Apreciază

  9. Ilyes Corina zice:

    Buna ziua am 50 de ani si am fost diagnosticata
    cu boala Basedow si gusa hipertirpidizata am facut tratament cu tyrozol la inceput 60 mg iar in prezent mi sa dat 15 mg tyrozol dar mi au aparut reactii alergice pe piele si nu mai suport tyrozolul pt ca de peste 5 ani il iau. fara intrerupere si boala nu se vindeca ba mai mult recidiveaza ,doresc sa fac tratament naturist deoarece tratamentul medicamentos nu ma vindeca
    Ce tratament naturist trebuie sa fac
    Astept raspumsul dvs catai repede ce sfaturi imi dati?

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Bună seara. Înainte de a face cura de vindecare naturistă a tiroidei eu recomand o cură de detoxifiere generală a organismului. Asta pentru a putea acționa mult mai eficient, asupra unui organism liber de toxinele acumulate în ani sau zeci de ani. În primul rând îți recomand să citești, cu maximă atenție, rubricile TIROIDA SE VINDECĂ și LEACURI DE LA BUNICA ale prezentului blog ca să știi precis cum te poți vindeca. Iar ca să pot să-ți recomand o cură de detoxifiere mai am nevoie de : înălțime, greutate și starea ta psihică.

      Apreciază

      • Lucia Anca zice:

        Buna seara, scuze pt.raspunsul intarziat. Inaltimea mea este de 1,63m, greutatea 69-70,din pacate, starea psihica in majoritatea timpului-incerc sa fie foarte buna, ma autosugestionez

        Apreciază

      • ANCA LUCIA STANESCU zice:

        in atasament sunt rezultate analize si diagnostic.

        Apreciază

      • danielaaprodu zice:

        Din păcate nu există atașamentul. Pentru a debloca situația folosește e-mail-ul alexandruburuianaaprodu@yahoo.ro

        Apreciază

      • Lucia Anca zice:

        Buna seara, astazi am vazut ca nu ati primit atasamentele, vi le-am trimis azi pe adresa de email indicata, va multumesc mult, Anca Stanescu

        Apreciază

      • Ilyes Corina zice:

        Am 50 de ani inaltime 1.58 cm si o greutate de 63 kg stare psihica proasta cu agitatie nervozitate si crize de plans insomnie nu iau in prezent antidepresiv

        Apreciază

      • danielaaprodu zice:

        Bună seara. Începi cu o cură de detoxifiere, cu Leacuri de la bunica 7-CURĂȚAREA INTESTINULUI. Apoi, în funcție de rezultate, voi stabili compoziția Leacului de vindecare a tiroidei, precum și durata curei. Pentru toate astea citește rubrica LEACURI DE LA BUNICA.

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s