PROSTATA, roșiile, usturoiul și pătrunjelul

Dr. Alexandru Buruiana Aprodu – dr. în științe naturiste.

PROSTATA este o glandă pe care o au doar bărbații. Ea are rolul de a regla jetul de spermă, dar și pe cel de urină, fiind străbătută de uretră. O prostată bolnavă duce la URINĂRI dese și dureroase, la severe INFECȚII urinare(pentru că nu lasă vezica urinară să se golească complet), dar și la o VIAȚĂ SEXUALĂ nesatisfăcătoare sau inexistentă.

Dacă vrei să ai prostata sănătoasă mănâncă această gustoasă salată.

Ca să-ți menții prostata în stare de bună funcționare, trebuie doar să mănânci, de 3 ori pe săptămână, această salată. Tai 3 roșii mijlocii, toci o legătură de pătrunjel verde și feliezi 3 căței de usturoi ROMÂNESC. Adaugi 2 linguri de ulei presat la rece(de orice fel, dar să fie comestibil), zeama de la 1/2 lămâie și un praf de SARE NEIODATĂ. LICOPENUL din roșii, SELENIUL din usturoi și CLOROFILA din pătrunjel vor alunga HPB(hiperplazia prostatică benignă, adică mărirea necanceroasă a prostatei), dar și CANCERUL de prostată.

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la PROSTATA, roșiile, usturoiul și pătrunjelul

  1. mamicamea zice:

    Dar daca toate ingredientele le folosesti zilnic dar in alte preparate?
    Eu cred ca au acelasi efect

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      În principiu ai dreptate. Dar odată cu roșiile trebuie consumat și un ulei presat la rece, pentru că LICOPENUL este liposolubil, altfel nu se va regăsi în sânge. Iar uleiul mai are și OMEGA 3 vegetal, foarte necesar și el organismului.

      Apreciază

  2. Alexander leg. a V a Macedonica zice:

    Licopenul continut de rosii tratat termic isi mareste eficienta de cateva ori ! Sucul de rosii conservat prin tratament termic baut zilnic are un efect mai mare decat rosiile consumate proaspete. Zincul din semintele de dovleac are de asemenea un rol protector pentru prostata .

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Niciodată o legumă distrusă termic nu va fi mai vindecătoare decât una crudă. Restul e doar vrăjeala producătorilor de conserve. Cu semințele de dovleac ai dreptate. Dar îmi permit să-ți dau un sfat – înainte să le consumi lasă-le în apă, la înmuiat, 4-5 ore. Sănătate multă !

      Apreciază

  3. I. STOICA zice:

    Toate sugestiile de mai sus sunt importante,drept pentru care multumim autorilor! Ar fi de dorit, ca cei care se pricep cu adevărat în acest domeniu atât de sensbil,să lase fiecare câte o sugestie „calificată”…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu