Leacuri de la Bunica – DEPRESIA – Leacuri pentru orășeni

SINGURELE LEACURI DIN ROMÂNIA PREPARATE SPECIAL NUMAI PENTRU TINE.

Dr. Alexandru Buruiană Aprodu – dr. în științe naturiste.

Bunica Mița, zisă DOFTOROAIA, a trăit 107 ani.  A vindecat peste 200.000 de oameni.

Bunica Mița a făcut parte din viața mea timp de aproape 33 ani. Am început ucenicia, sub stricta ei supraveghere, în vremea vacanțelor școlare. Cu timpul, însă, vacanțele s-au transformat doar în weekend-uri, pentru ca mai apoi întâlnirile noastre să se rărească și mai mult, după ce m-am căsătorit și am devenit tată. Atunci când m-am confruntat cu unele afecțiuni ale copiilor mei, mi-am adus aminte de faptul că bunica avea sute de leacuri pentru aproape orice boală, toate fiind moștenite de generații întregi. Bunica Mița prepara leacurile din multe plante, majoritatea fiind culese cu mâinile ei, din dragoste pentru oameni și pentru natură, ea având convingerea că Dumnezeu a lăsat la îndemâna omului tot ce are nevoie pentru a fi sănătos și fericit. Și avea dreptate. Niciodată nu voi uita mirosurile amestecate, din plantele proaspăt culese, care se uscau în săculeți de pânză, atârnați de frânghii, în podul casei bătrânești. Acesta este motivul pentru care vreau să vă dăruiesc din cunoștințele, de sute de ani, ale unei persoane atât de dragi mie.

1. DEPRESIA. Nu te-ai săturat să fii o persoană veșnic tristă, ursuză, mohorâtă, care are insomnii și căreia îi lipsește pofta de mâncare și chiar de viață? Nu-i așa că ți-a trecut prin minte să părăsești  lumea asta, care pe lângă veșnicele necazuri, pe care ți le oferă, nu te iubește și nici măcar nu te prețuiește? Eu cred că da, așa cum cred că au cam fugit toți prietenii de lângă tine, pentru că simt cât ești de negativ, iar partenerul de viață de mult te-a înlocuit, cu o altă persoană, veselă și optimistă. În atare situație, ai două variante: 1. să te îndopi cu tot felul de pastile, care-ți vor ameliora unele simptome ale depresiei, dar vei constata că ti-au apărut alte afecțiuni, apoi să începi un alt tratament ineficient; 2. să asculți vocea rațiunii și să încerci un sănătos leac de la BUNICA, pe care l-au probat mulți alții, înaintea ta, și care acum sunt de nerecunoscut. Alege ce vrei să faci cu tine, dar și cu cei dragi, care te-ar dori înapoi lângă ei.

2. EFECTELE LEACULUI

  • Îndepărtează INDIFERENȚA și TRISTEȚEA persistentă
  • Reglează și îmbunătățește SOMNUL
  • Reduce starea de AGITAȚIE
  • Induce un sentiment de OPTIMISM
  • Mărește POFTA de VIAȚĂ

3. CUM SE CONSUMĂ LEACUL. De trei ori pe zi, cu o oră înaintea meselor principale, se consumă o linguriță de leac, cu 200 mililitri de apă plată, cu PH-ul de minim 8 (verifici pe ambalajul sticlei). În apă se adaugă și 1/4 din zeama unei lămâi mijlocii. Apa va fi la temperatura corpului.

4. CÂT DUREAZĂ CURA.  Durata unei cure este de 33 de zile. Îți recomand o cură de întreținere anuală, de preferat primăvara, în martie sau aprilie. În perioadele dificile, cu evenimente foarte stresante, îți recomand să mai faci o cură.

5. COMPOZIȚIA LEACULUI.   Amestec de pulberi din: plante medicinale (12), fructe de pădure și fructe domestice. Toate componentele sunt BIO/ECO.

6. UNDE GĂSEȘTI LEACUL.  Leacul se găsește la rubrica LEACURI DE LA BUNICA  a prezentului blog aici

7. LEACUL ESTE PERSONALIZAT. La cerere leacul poate fi personalizat, prin accentuarea unor componente, de exemplu pentru insomnie. Costurile suplimentare vor fi adăugate la valoarea leacului. De aceea, la solicitarea leacului, trebuie să completezi cu mare atenție FIȘA PERSONALĂ de aici

8. REGIM ALIMENTAR. Pe toată perioada curei recomand evitarea următoarelor alimente:

  • Lactate, carne, ouă și orice produse derivate
  • Zahăr, produse de panificație cu gluten, ulei rafinat, margarină.
  • Băuturi acide (alcool, carbogazoase, cafea, ceai negru și verde etc.)
  • Prăjeli
  • Condimente agresive (ardei iute, piper, muștar etc.)

Poți consuma:

  • Multe fructe și legume crude.
  • Fructe uscate, semințe, nuci și cereale fără gluten.
  • Apă plată (PH minim 8) și sucuri naturale preparate din fructe și legume proaspete.
  • Mâncare gătită la abur/fiartă/la cuptor.

9. SCAUNUL. Recomand două scaune pe zi.

  • Dacă ești constipat folosește LEACURI de la BUNICA – CONSTIPAȚIA
  • Dacă ai colonul iritabil folosește LEACURI de la BUNICA – COLON IRITABIL
  • Dacă ai ceva mai multe kilograme folosește LEACURI de la BUNICA – OBEZITATEA

10. REACȚII ADVERSE.  Leacul, fiind INTEGRAL NATURAL, nu are reacții adverse. În perioada curei nu se vor folosi, pe cât posibil, MEDICAMENTE. Medicamentele scad efectele vindecătoare ale plantelor.

11. ALTE RECOMANDĂRI.

  • Alcoolul și cafeaua sunt total INTERZISE întrucât anulează efectele leacului.
  • Leacul se ține în borcan etanș de STICLĂ.
  • Vizitează, cât mai des, pe Facebook, Grupul MEDICINA VIE. Acolo vei găsi multe sfaturi bune pentru sănătatea ta.

12. ATENȚIONARE. Nerespectarea regimului alimentar prescris scade mult eficiența acestui leac. Se admit mici excepții (zile festive, onomastici, etc.), nu foarte dese.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Leacuri de la Bunica – DEPRESIA – Leacuri pentru orășeni

  1. Zeciu Liliana zice:

    Buna seara!
    Ma numesc Liliana si am probleme cu tiroida. Hipertiroidism. De asemenea de la problemele tiroidei am si probleme de deptesie . Am luat si cateva kilograme in plus 10 kg mai exact.
    In rest sanatatea este buna doar sa zic ceva gaze la stomac .
    Ce mi recomandati?
    Va multumesc!

    Apreciază

    • danielaaprodu zice:

      Bună seara. Pentru început faci o cură de detoxifiere cu Leacuri de la Bunica-CURĂȚAREA INTESTINULUI, una dintre cele două variante de pe blog. Apoi putem discuta despre cura de vindecare a tiroidei și despre depresie. Oricum, după detoxifiere, vei începe să te simți mult mai bine.
      Dr. ABA

      Apreciază

      • Liliana zeciu zice:

        Buna seara!
        Sunt de acord cu aceste leacuri. Cum pot intra in posesia lor? Eu nu locuiesc in Romania
        Multumesc!

        Apreciază

      • danielaaprodu zice:

        Bună seara.
        Livrările în afara României se fac așa : suferindul îmi trimite adresa și nr. de telefon al unei persoane din țară. Apoi eu expediez coletul prin curier rapid, iar plata se face la acel curier. Mai departe acea persoană de încredere știe ce are de făcut.
        Dr. ABA

        Apreciază

  2. Mihaela zice:

    Bună, Domnisoară, am 23 ani. simptomele par a fi unei depresii dar
    Se presupune a fi Hipotiroidie dar pe 4 aprilie endocrinologul diagnoza corecta. Nu sunt din România dar cum primesc Leacul?

    Apreciază

Lasă un comentariu